Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL
Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL

Bianca Ingrossos sex- avslöjande – i hemmet

Publicerad

Bianca Ingrosso tycker om att prata sex – och bryr sig inte om det är med lillebror eller mormor.

I podcasten "Tankar med Daniel Redgert" berättar bloggaren om alla ställen hon haft sex på.

– Hemma har jag haft sex på köksön, soffan i vardagsrummet, mammas säng, berättar Bianca Ingrosso i podcasten.

Bianca Ingrosso, 22, har lagt förhållandet med pojkvännen Philippe Cohen, 23, på is – men det hindrar henne inte från att diskutera sex.

I podcasten "Tankar med Daniel Redgert" berättar kändisdottern om sina preferenser i sängen.

– Jag gillar sex. Jag gillar inte romantiskt, fint sex, utan är ganska framåt i sängen. Jag gillar väl både att ta kommando och... Som tjej kan man inte göra så mycket egentligen, men jag kan väl säga att jag inte bara ligger där, säger hon i podcasten.

Sex på flera ställen

Men helst har Bianca Ingrosso inte sex i sin egen säng, utan på andra ställen i huset eller utomhus. För Redgert räknar hon upp de platser hon fått till det på.

– Jag tycker det är tråkigt att ha sex i sängen. Det konstigaste stället jag har haft sex på var bakom ett sophus. Hemma har jag haft sex på... köksön, ja. Soffan i vardagsrummet. Mammas säng. Trappen, badrummet, Benjamins säng, bubbelpoolen, badkaret, bilen, säger hon.

Men det är inte bara med Daniel Redgert som Bianca Ingrosso tycker det är kul att diskutera sitt sexliv. Varken 10-åriga lillebror eller mormor Christina Schollin går säkra från att ämnet tas upp.

– Jag älskar att prata sex, jag är inte en sådan som tycker det är privat. Jag pratar om sex både med min lillebror Theo och med min mormor. Mormor tycker det är kul. Alltså jag frågade henne bara för några år sedan hur mycket hon och morfar ligger. Hon var noga med att säga att "ja, det händer fortfarande", berättar Bianca Ingrosso.

Nakenbilderna 

Hon avslöjar också att hon har spelat in sig själv på telefonen under samlag, och att hon gärna tar avslöjande bilder.

– Jag har mycket snuskbilder i min telefon. Nakenbilder? Kanske. Inte bara på mig, säger Bianca Ingrosso i "Tankar med Daniel Redgert".

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag