Bianca Ingrossos svar på ryktena: ”Jag har bestämt mig”

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Bianca Ingrosso berättar om förhållandet med Phillipe.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Relationen med Phillipe Cohen har varit av och på.
Foto: OLLE SPORRONG

Under flera år har Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen haft ett av-och-på-förhållande, där de båda har gjort slut med varandra flera gånger.

Nu är paret tillsammans, men följer inte varandra på Instagram – och Bianca Ingrosso berättar om kampen för att få relationen att fungera.

– Ibland hamnar man i perioder när man bara måste klura ut saker, säger Bianca Ingrosso.

”Wahlgrens värld”-profilen Bianca Ingrosso, 24, och pojkvännen Phillipe Cohen, 25, har varit tillsammans till och från under flera år. Flera gånger har paret brutit upp, för att sedan hitta tillbaka till varandra igen.

Efter att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen avföljde varandra på Instagram i juli har ryktena florerat om att paret brutit upp ännu en gång – något Bianca Ingrosso nu dementerar.

Tv-profilen förklarar att hon och Cohen fortfarande är tillsammans, men att hon väljer att hålla sin relation mer privat nu än hon gjort tidigare. Samtidigt erkänner hon att relationen har sina upp- och nedgångar.

– Förhållanden är upp och ner. Jag har bestämt mig för att jag har pratat så mycket om mitt kärleksliv överallt, så just nu pratar jag inte så mycket om det. Men det går upp och ner, säger Bianca Ingrosso

Är ni fortfarande tillsammans?

– Ja. Vi försöker klura ut en hel del nu. Som jag sa, det är upp och ner. 

Bianca Ingrosso pekar på hur hennes liv som offentlig person med ett kamerateam som spelar in ”Wahlgrens värld” har krockat en del med den lägenhetsrenovering som hon genomgått under våren, och att det kan ha påverkat relationen.

– Mitt liv är väldigt offentligt med kamerateam ut och in, nu med flytt och hantverkare, flytt och jobb och så där. I bland hamnar man i perioder när man bara måste klura ut saker, säger Bianca Ingrosso.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.