Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos privata sexvideos med Phillipe

Bianca Ingrosso är en svensk influenser och mediepersonlighet.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso filmas inte bara i sina egna videoklipp på Youtube, och i ”Wahlgrens värld” på Kanal 5.

I sin podcast ”Alice och Bianca – har du sagt A får du säga B” avslöjar Bianca Ingrosso nu att hon har spelat in sexvideos med pojkvännen Phillipe Cohen.

– Han har filmat eller att vi har spelat in ljudet, eller att jag har ställt kameran, berättar Bianca Ingrosso i podcasten.

Med sin medverkan i ”Wahlgrens värld”, ”Let's dance” och ”Talang” har Bianca Ingrosso, 24, blivit en av landets främsta tv-personligheter, och på sina sociala medier visar hon glatt upp delar av sitt privatliv för sina miljontals följare.

Men nu avslöjar Bianca Ingrosso att hon filmar även intimare stunder för privat bruk.

I ett avsnitt av podcasten ”Alice och Bianca – har du sagt A får du säga B” leker Ingrosso ”Jag har aldrig” med några vänner, och får svara på frågor eller dricka alkohol. Där berättar hon att hon och pojkvännen Phillipe Cohen har filmat när de haft sex.

– Jag har inga problem att berätta. Jag och Phillipe har filmat en del gånger. Inte så att vi har ställt kameran och så har vi haft sex, utan liksom att han har filmat eller att vi har spelat in ljudet, eller att jag har ställt kameran, berättar Bianca Ingrosso i podcasten.

Bianca erkänner: ”Inget konsekvenstänk”

Hon förklarar att paret, som gjort slut och blivit ihop igen flera gånger de senaste åren, hade distansförhållande under flera år – något som gjort att rörligt material behövts för att hålla gnistan vid liv under tiden ifrån varandra.

– Ni får tänka på att vi hade distansförhållande i tre år. Så mycket som jag filmade mig själv och skickade till honom. Jag har filmat både mig själv och oss, säger Ingrosso.

På frågan om hon dolt sitt ansikte i videoklippen, för att anonymisera sig själv om de skulle läcka ut till allmänheten, svarar hon skrattande:

– Det var allting. Jag har inget konsekvenstänk.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.