Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas vändning efter kärlekskrisen

Bianca Ingrosso berättar på sin blogg att hon och pojkvännen hittat tillbaka till vandrandra efter uppbrottet.
Foto: /IBL / /IBL
Bianca Ingrosso och Philippe Cohen.
Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso.
Foto: OLLE SPORRONG

Här är Bianca Ingrossos oväntade kärleksbesked.

Tv-profilen är tillsammans med ex-pojkvännen Philippe Cohen igen.

”Vi har saknat varandra väldigt mycket”, skriver hon i sin blogg.

För fem månader sedan gjorde Bianca Ingrosso, 22, och Phillipe Cohen, 23, slut. Paret, som ofta sågs ihop i "Wahlgrens värld" på Kanal 5 hade då varit tillsammans i tre år. 


LÄS MER: Bianca Ingrosso: Därför tog det slut 


Men den sista tiden har paret börjat umgås igen och på sin blogg har Bianca Ingrosso lagt upp flera bilder på Philippe Cohen. Något som fått hennes läsare och fans att spekulera i att något faktiskt är på gång. Att läsarna har många frågor har inte undgått Bianca Ingrosso.

"Jag vet att det kommer att komma en del kommenterar och frågor (vilket det redan i och för sig redan har gjort) om att Phillipe är med på en bild ovan", skriver hon i bloggen.

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen är tillsammans igen

Och nu avslöjar tv-profilen den oväntade kärlekshemligheten – hon och Philippe Cohen är tillsammans igen.

"Ja vi är tillsammans igen! Som ni vet så gjorde vi slut för nästan fem månader sedan, vilket var behövligt för oss båda för att vi skulle kunna få växa på egna håll. Men sedan en tid tillbaka har vi märkt att vi båda två saknat varandra väldigt mycket. Därför är vi nu tillsammans igen".


LÄS MER: Bianca Ingrosso återförenas med pojkvännen


I en intervju med Aftonbladet har Bianca Ingrosso tidigare berättat varför det tog slut med Philippe Cohen.

–  Relationen fungerade, men det var bara det att den andra partnern inte var kär längre, tyvärr försvann känslorna. Jag har mått väldigt dåligt, så jag har inte velat gå ut och prata om det. Det är mitt första uppbrott. Jag vet ärligt talat inte hur man går igenom något sånt här, säger hon till tidningen.

Bianca Ingrosso är aktuell för en ny säsong av "Wahlgrens värld" tillsammans med bland andra mamma Pernilla Wahlgren och sin pappa Emilio Ingrosso.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.