Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos ord: Jag är inte bortskämd

Bianca Ingrosso berättar öppet om lugna sommaren
Bianca Ingrosso stör sig på folks kommentarer.
Foto: DPlay
Nu berättar hon hur allt står till.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Bianca Ingrosso är trött på att bli kallad bortskämd.

Nu slår ”Wahlgrens värld”-profilen tillbaka mot anklagelserna, och menar att hon betalar allting själv.

– Det är många som skriver att jag är så sjukt bortskämd, och det här stör mig. För jag undrar verkligen vad det är som gör mig så bortskämd, säger Bianca Ingrosso i en Youtube-video.

Bianca Ingrosso har tröttnat på anklagelserna om att hon skulle vara bortskämd.

I en video på sin Youtube-kanal slår ”Wahlgrens värld”-profilen nu tillbaka mot kommentarer om att hon skulle vara en dålig influencer och en dålig förebild.

– Att jag skulle visa upp en ”dålig förebild”, för att jag visar upp mitt hem. Det är ju ett ganska lyxigt hem. Jag kan inte göra så mycket åt det, jag har valt att lägga mycket pengar på mitt hem, och jag trivs väldigt bra här. Jag är väldigt nöjd med resultatet.

”Betalar allt själv”

Ingrosso menar också att hon inte ser sig själv som influencer längre, eftersom hon också driver företag, äger ett sminkmärke och har flera tv-program på olika kanaler. Pengarna från alla sina framgångar har hon valt att lägga på sin dyra lägenhet.

– Hade jag varit en 42-årig kvinna som har jobbat ihop de här pengarna; är det att vara bortskämd? Att leva det livet man har råd med. Jag betalar ju allting själv och jag jobbar väldigt, väldigt hårt för det. Det stör mig. Det här irriterar mig.

”Tjänar en viss summa”

Men det som irriterar Bianca Ingrosso mest är att bli kallad för bortskämd. Profilen, som syns i ”Wahlgrens värld” tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren, menar att hon inte fått något betalat för sig sen hon var 17 år gammal.

– Det är många som skriver att jag är så sjukt bortskämd, och det här stör mig. För jag undrar verkligen vad det är som gör mig så bortskämd. Ett: jag betalar allting själv. Två: jag har betalat allting själv sen jag var 17 år gammal. Tre: jag tjänar en viss summa så att jag har råd att betala det här. Det gör mig inte bortskämd, ryter Bianca Ingrosso ifrån i videoklippet.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.