Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos önskan med Philippe: ”Parterapeut”

Bianca Ingrosso berättar om svartsjukan som startade bråket.
Foto: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå / IBL Bildbyrå
Bianca Ingrosso säger
Foto: OLLE SPORRONG
Philippe Cohen och Bianca Ingrosso har hittat tillbaka till varandra och är kärare än någonsin.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen är kända för att ha ett av-och-på-förhållande, men har nu hittat tillbaka till varandra och är kärare än någonsin.

Men för att relationen ska hålla vill Bianca Ingrosso gå i parterapi – och tycker att sambon ska lära sig att känna av hennes humör.

– Jag skulle jättegärna vilja gå till en parterapeut, och det står jag för. Jag tycker inte det är något pinsamt, säger Bianca Ingrosso i ”Hellenius hörna”.

Bianca Ingrosso, 25, och Phillipe Cohen, 26, har varit ihop till och från under flera år, och efter en tid isär har de hittat tillbaka till varandra igen och har det bättre än någonsin. Cohen, som nyligen startade sin egen Youtube-kanal där han lagar mat, bor hemma hos Bianca Ingrosso.

När ”Wahlgrens värld”-profilen gästade ”Hellenius hörna” undrade programledaren David Hellenius om paret gjort upp en plan för att inte behöva göra slut igen.

– Nej, det har vi inte gjort. Jag skulle jättegärna vilja gå till en parterapeut, och det står jag för. Jag tycker inte det är något pinsamt. Jag vill alltid gå till psykologer och livscoacher och parterapeuter, säger Bianca Ingrosso.

Uppmaningen till männen: ”Backa”

Hon tror också det är viktigt att Phillipe Cohen – och många andra män i relationer – lär sig att ta ett steg tillbaka.

– Sen tror jag att vi måste göra liksom... ”Det här gör du, det här gör jag. Och när du märker att jag blir så här, då måste du förstå bara att backa”. Ni män måste lära er att backa. Alltså, när vi har den där veckan – backa, säger Bianca Ingrosso.

– När du säger ”backa” vad menar du då, undrar David Hellenius.

– Men var inte så jobbiga. Alltså ni tycker så synd om er själva, tycker Bianca Ingrosso.

Hon ger också mer konkreta tips på vad man kam göra när ens partner har PMS.

– Gå en lite längre promenad – själv. Gå i väg en stund. Och klia på ryggen. Fråga inte varför jag är så sur och varför jag är så känslig.

Influencern berättar om kärleken till Phillipe Cohen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.