Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bianca Ingrossos okända relation under uppbrottet

Bianca Ingrosso berättar att hon började fatta tyckte för en annan kille innan hon återförenades med Philippe Cohen. Foto: MARC FEMENIA/TT / TT NYHETSBYRÅN
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Foto: OLLE SPORRONG
”Hade Phillipe inte kommit tillbaka så hade jag fortsatt träffa den här killen”, säger Bianca Ingrosso. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Bianca Ingrosso hittade tillbaka till pojkvännen Phillipe Cohen under våren.

Men innan hon och exet blev tillsammans igen, träffade Bianca Ingrosso en annan kille, erkänner hon i en ny video på sin Youtube-kanal.

– Hade Phillipe inte kommit tillbaka så hade jag fortsatt träffa den här killen, säger Bianca Ingrosso i Youtube-klippet.

Det var i vintras som tv-profilen Bianca Ingrosso, 24, och pojkvännen Phillipe Cohen, 24, gjorde slut med varandra – för att sedan återförenas i april igen.

Men under sin singelperiod på fyra månader hann Bianca Ingrosso med en del heta utekvällar, och kysste artisten Samir Badran, 29, i ett inslag i TV4:s ”Talang”.

Nu berättar Bianca Ingrosso i en ny video på sin Youtube-kanal, att hon träffade en annan kille under en period av sin singeltid – och att hon hade fortsatt dejta honom om inte Phillipe Cohen hade kommit tillbaka till henne.

Bianca Ingrosso: ”Jag fattade tycke för en annan kille”

”Wahlgrens värld”-profilen svarar på en fråga från ett fan, som undrar om hon var nära att bli tillsammans med någon annan innan hon och Phillipe Cohen hittade tillbaka till varandra.

– Nej, det skulle jag inte säga. Men ja, jag fattade ju tycke för en annan kille innan Phillipe hörde av sig igen och hade ångrat sitt val. Hade Phillipe inte kommit tillbaka så hade jag fortsatt träffa den här killen, säger Bianca Ingrosso i sitt Youtubeklipp.

Men även om hon hade fortsätt träffa den mystiska killen i frågan, om inte pojkvännen kommit tillbaka till henne, så är Bianca Ingrosso i dag tacksam över att hon är tillsammans med just Phillipe Cohen.

– Och vem vet om jag hade blivit kär eller inte, men nu är jag jättekär i Phillipe och jätteglad att vi är tillsammans igen. Men jag blev inte tillsammans med någon, säger Bianca Ingrosso.

https://www.youtube.com/watch?v=PqbeylHBeso&t=1732s