Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bianca Ingrossos nya stöd – tar hjälp av en livscoach

Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso och vännen Alice Stenlöf har en podcast tillsammans.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

2018 var en succé jobbmässigt för Bianca Ingrosso – men tyngre psykiskt.

Nu har hon börjat gå till en livscoach för att få hjälp.

– Jag behöver gå till någon utomstående och prata av mig, eller få konkreta tips, säger tv-profilen i sin podcast.

Bianca Ingrosso och vännen Alice Stenlöf sammanfattar året 2018 och blickar framåt i det senaste avsnittet av sin gemensamma podcast ”Alice och Bianca - Har du sagt A får du säga B”. Och för Bianca Ingrosso, 23, började året tungt.

– Jag hade kommit ut ur två månaders utbrändhet, så jag var fortfarande ganska ostabil när 2018 började. Sedan började jag gå hos en livscoach och han förändrade hela mitt tänk, minns Bianca Ingrosso i podcasten.

Livscoachen lärde henne framför allt att kombinera jobb- och privatlivet på ett bättre sätt.

Bianca Ingrosso om psykologen: ”behöver få konkreta tips”

Efter våren tog Bianca Ingrosso en paus från att arbeta med sitt psyke – men nu uppger tv-profilen att hon åter börjat gå till en livscoach.

Hittills har hon hunnit med ett samtal som gick ”helt okej”.

– Jag är egentligen inte sådan som behöver hjälp med att komma underfund om saker. Jag är ju typ som en livscoach och psykolog till mig själv, säger Bianca Ingrosso i podcasten och fortsätter:

– För mig är det mest att jag behöver gå till någon utomstående och prata av mig, eller få konkreta tips.

Trots att 2018 var tungt privat för Bianca Ingrosso var det desto bättre jobbmässigt. Hon har bland annat kammat hem flera vinster och hållit ett hyllat sommarprat om bulimi, utbrändhet och att vara skilsmässobarn.Inte helt oväntat anser även Bianca Ingrosso själv att hennes största utveckling 2018 har skett i jobbsammanhang.

– Jag är jättestolt över vissa delar av mig själv som jag tagit fram. Som att jag står på mig. Jag säger ifrån när jag inte är nöjd. Jag har blivit en tydligare chef, säger Bianca Ingrosso i podcasten och lyfter samtidigt sidor hos sig själv som hon är mindre nöjd med:

– Jag har blivit besviken på mig själv en del under året – på hur jag varit som vän, som partner, som dotter. Jag försvinner lätt och kanske tar folk för givet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.