Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så mycket kostade Biancas nya lägenhet

Foto: /IBL
Foto: EXPRESSEN

Här är Bianca Ingrossos nya lägenhet.

En tvåa på 62 kvadratmeter i centrala Stockholm.

"Jag lever i något slags lyckorus och lugn på samma gång nu haha!", skriver hon på sin blogg.

Den nya bostadenska ha kostat 4 450 000 kronor, skriver HäntI torsdags köpte Bianca Ingrosso sin första lägenhet. På sin blogg skrev hon sina känslor inför den stora förändringen.

"”OMG VAD HÄNDE IGÅR?!?! Lever i något slags lyckorus och lugn på samma gång nu haha!! Igår köpte jag min FÖRSTA LÄGENHET som jag köper helt själv och jag kan inte fatta att det precis händer mig!!!!! Jag har väntat sååååå länge på detta”, skriver hon på sin blogg.

LÄS MER: Bianca Ingrossos ilska efter skämtet: Så arg


https://www.instagram.com/p/BUPi1BQlqoz/?taken-by=biancaingrosso&hl=sv

Hon skriver att hon får flytta in i drömlägenheten om fyra veckor. Lägenheten är en tvåa på 62 kvadratmeter i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. Bostaden ligger mellan centrala Stockholm och Lidingö.

Bianca Ingrosso: "Kan det bli drömmigare"

"I går köpte jag min FÖRSTA LÄGENHET som jag köper helt själv och jag kan inte fatta att det precis händer mig!!!!! Jag har väntat sååååå länge på detta men saker har bara dragit över tiden och jag har inte tagit tag i rätt saker men Nu Ä N T L I G E N så skrev jag på alla papper igår och om bara 4 veckor så flyttar lilla jag till Norra Djurgårdsstaden", skriver hon på 

LÄS MER: Biancas nya lycka efter kärlekskrisen 

Hon fortsätter: 

"Och NU kommer jag flytta in i världens finaste 2a på 62kvm, 3e våningen, med balkong & utsikt över vattnet <3 Kan det blir mer drömmigare!!"

Bianca Ingrosso: "Nu börjar mitt liv"

Enligt Hänt så ska den nya lägenheten ha kostat 4 450 000 kronor. 

Bianca Ingrosso skriver om hur peppad hon är för att äntligen få flytta in i sin nya lägenhet.

"NU börjar mitt liv känner jag och jag är SÅ SJUKT TAGGAD för detta!!! Längesen jag kände mig såhär lycklig, förutom att jag har halsfluss och feber…. haha!!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.