Bianca Ingrossos miljonsuccé – jättevinsten 2021

Bianca Ingrosso har under de senaste åren dragit in mer än 200 miljoner kronor.
Foto: Karin Törnblom / TT NYHETSBYRÅN
Bianca kom i slutet av 2021 med beskedet att hon hoppar av den ordinarie ensemblen i ”Wahlgrens värld”, men att hon fortsatt kommer synas till viss del i programmet.
Foto: Youtube
Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN

Bianca Ingrossos vinstsuccé fortsätter.

De senaste siffrorna från Bolagsverket visar att influencerdrottningen gjorde en vinst på över 60 miljoner kronor 2021, enligt sajten Breakit.

Bianca Ingrosso, 27, är Sveriges otvivelaktiga unga influencer- och entreprenörsdrottning. Hon har tidigare varit öppen med att hon tar omkring 200 000 kronor för ett reklaminlägg på sin Instagram där hon har över 1,3 miljoner följare – och när allt summeras står det klart att det, bland annat, är en lysande affär för entreprenören.

Enligt de senaste siffrorna från Bolagsverket, som sajten Breakit tagit del av, var fjolåret inget undantag. Bianca Ingrosso AB omsatte 2021 31,2 miljoner kronor och gjorde en vinst på 27,8 miljoner.

Samtidigt gjorde Ingrossos holdingbolag Sammy, där hennes kvarvarande aktier i Caia Cosmetics bland annat förvaltas, en vinst på 33 miljoner kronor 2021, skriver Breakit.

Adderat till allt detta finns så klart också försäljningen av hennes egenstartade bolag Caia Cosmetics AB 2020 som låg till grund för Sammy Holdings resultat 2020 – på 202 miljoner kronor.

Bianca Ingrosso betalade omkring 40 miljoner kronor för den 300 kvadratmeter stora nya lyxvåningen på Östermalm i höstas.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.