Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos löfte – nya kläduppdraget

Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Bianca Ingrosso får ett nytt uppdrag.

Hon har utsetts till ny kreativ rådgivare för klädföretaget Nelly.

– Stay tuned för ett händelserikt år, säger Ingrosso i ett pressmeddelande.

Brukar du beställa kläder på nätet?

”Wahlgrens värld”-stjärnan Bianca Ingrosso, 25, är en framgångsrik företagare som drar in miljoner genom sina sociala medier och sina egna varumärken By Bianca och Caia Cosmetics. 

Nu engagerar hon sig i ännu en verksamhet – Bianca Ingrosso har inlett ett ”långsiktigt partnerskap” med e-handelsföretaget Nelly. I ett pressmeddelande säger hon att det känns kul att hon ska få vara med och påverka företaget.

– Jag ser fram emot att under 2020 kunna ge vår gemensamma målgrupp maxad modeinspiration, säger Ingrosso i ett pressmeddelande. 

Kärlekstalet från Phillipe

Företaget kallar henne för en av sina ”stora musor” och skriver i ett pressmeddelande att hon är ”den självklara ikonen för generation z”. 

Bianca Ingrosso kommer bland annat hjälpa till att ta fram kampanjmaterial för företaget och hon sägs också ska jobba med styling och kommunikation.

Just nu är Bianca Ingrosso aktuell i den sjunde säsongen av ”Wahlgrens värld” som sänds på Kanal 5. I februari kommer det också att visas ett specialavsnitt på streamingtjänsten Dplay där tittarna får vara med på hennes 25-årsfest där bland annat blev ett kärlekstal från pojkvännen Phillipe Cohen.

Bianca Ingrossos kärlekskaos: ”Kan tycka vad man vill”

I den sjunde säsongen kommer man också att få se hur det gick till när paret hittade tillbaka till varandra efter ett par månader ifrån varandra.

– Det är ju så varje år mellan oss, tydligen. Man kan tycka vad man vill om det men vår historia är vår historia, det är bara vi som kan skriva den och den är allt annat är perfekt. Jag tror inte heller att alla andras förhållanden är perfekta, det är bara det att vårt syns mycket utåt. Men vi hittade tillbaka till varandra för vi kan inte leva utan varandra, har Bianca Ingrosso tidigare sagt om förhållandet.

Sjukdomen stoppar inte Ozzy – mörkrets furste

ANDERS DAHLBOM: En rocklegendar med stabila kompisar

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.