Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos kamp – efter utmattningen

Bianca Ingrosso har fullt upp med "Wahlgrens värld", jobbet som influencer och sina företag.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
"Wahlgrens värld"-profilen Bianca Ingrosso.
Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN

Bianca Ingrosso har fullt upp med "Wahlgrens värld", jobbet som influencer och sina företag.

Men tv-profilen har tidigare haft problem med utmattning och utbrändhet – något som hon nu är rädd för att drabbas av igen.

"Ni vet ju att jag blev utbränd i höstas och nu känner jag att den tränger sig på igen" skriver Bianca Ingrosso i ett blogginlägg.

"Wahlgrens värld"-profilen Bianca Ingrosso, 23, är hetare än någonsin. Med flera företag, populära blogg och tv-jobb har hon fullt upp.

Men det höga tempot börjar komma ikapp profilen. I höstas drabbades Bianca Ingrosso av utbrändhet, och fick panikångest under ett jobb i gallerian Mall of Scandinavia. Ingrosso har sedan dess jobbat sig tillbaka från utmattningen – men nu har hon börjat må sämre igen.

I ett blogginlägg berättar Ingrosso att hon inte mår så bra.

"På senaste tiden har jag känt att mina hjärna börjar bli lite mosig igen. Ni vet ju att jag blev utbränd i höstas och nu känner jag att den tränger sig på igen. Sen är tyvärr inte allt på topp i privatlivet just nu så jag känner mig allmänt nere, oinspirerad, trött och känner mig inte taggad för någonting egentligen." skriver Bianca Ingrosso i bloggen.

Bianca och Pernilla.
Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Bianca Ingrosso kämpar mot utbrändhet

"Wahlgrens värld"-stjärnan är noggrann med att poängtera att hon är tacksam över att kunna jobba med sina drömjobb, men menar att det kan bli för mycket ändå.

"Jag är så oerhört tacksam för där jag är i dag, men jag vet nu mer än nånsin att jag måste sätta min hälsa som prio 1 och att verkligen varva ner och göra absolut INGENTING så fort jag är ledig. För jag känner i kroppen att jag är nära på att falla tillbaka i utbrändheten igen om fortsätter som jag gör nu." skriver hon.

Det är inte bara jobben som överväldigar Ingrosso. Hon vill också göra alla nöjda, vilket sätter press på henne när hon umgås med folk.

"Det är så ofta jag känner att jag egentligen bara vill sitta tyst i ett hörn eller kanske gråta en skvätt men jag vill ju aldrig att någon ska uppfatta mig som dryg, otrevlig eller nonchalant så då sätter jag snabbt på en fasad som tar dem där extra krafterna ur mig" förklarar Bianca Ingrosso i inlägget.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.