Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bianca Ingrossos ilska – i bråk med tv-stjärnan

Bianca Ingrosso rasar mot Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Tristan Idevall, känd från ”Ex on the beach”.
Foto: /IBL / /IBL

En vidrig kvinnosyn och fult beteende i "Ex on the beach"

Det väcker stor avsmak hos Bianca Ingrosso i ett blogginlägg där hon skriver om deltagarna i programmet.

– Killarna i huset (förutom några så klart) är bland de värsta och vidrigaste jag har sett, skriver hon på sin blogg.

"Ex on the beach" är känt för intriger och stort drama. Nu väcker främst de manliga deltagarna stor ilska hos bloggerskan Bianca Ingrosso. 

I ett inlägg förklarar hon hur upprörd hon blivit när hon satt på sin lediga tid och kollade igenom säsongen.

"Killarna i det huset (förutom några såklart) är bland det värsta och vidrigaste jag har sett!!! Deras kassa kvinnosyn, hur de pratar till & om tjejerna i huset, hur de pratar om sig själva som kingar hit och dit och allt där till, skriver hon på bloggen. 

Hon skriver också om vikten av att lyfta fram att det inte är okej att mobbas eller smutskasta någon. 

"Men det lilla jag har fått se i det programmet så måste jag bara som förebild för unga tjejer säga att deras beteende är fult, omoget, äckligt och skrattretande. Ingen ska behandla tjejer eller vänner så!!", skriver Bianca.

 

LÄS MER: Bianca Ingrosso avslöjar sexet vid soptippen 

 

"Hård jargong i huset"

"Ex on the beach"- deltagaren Tristan Idevall, håller inte med om kritiken. 

– Det är en hård jargong i huset där det ibland kan se ut som att det är värre än det är. Produktionen väljer ju de värsta situationerna där det ser ut som om vi bara skriker på varandra, säger han.

Deltagaren Alexander Elinoff känner inte heller igen sig i kritiken. 

– Alla killar i huset har en riktigt bra kvinnosyn. Vi alla respekterar kvinnor till 100 procent. Visst så kan saker sägas i tv som inte är okej men då är det oftast drama som uppstår, skriver han i ett sms till Expressen. 

Deltagaren My Fält ställer sig på Biancas sida.

– Jag är en stark tjej som står upp för mig själv men alla är inte det. För mig är det då så himla viktigt att förtydliga att man måste stå upp för sig själv och inte ta någon skit. Man ska inte behöva stå upp för sig själv bara för att man är kvinna, skriver hon i ett sms till Expressen. 

Ludvig Taninger vill också lyfta hur viktigt det är att alla kvinnor trivs, precis som de är. 

– Ingen av killarna är varken kvinnoförtryckare eller kvinnor på något sätt. Bianca har sett 5 procent av allt inspelat material. Det finns en scen som inte kom med där Diana påpekar att hon ser tjock ut i ett bar byxor varpå jag säger till henne att hon har en jättefin kropp. Vi måste tänka på de unga tjejerna som tittar på programmet och hur fel det kan bli och hur kroppsideal skapas. Jag vill avsluta med att säga hur vacker Diana är och hur alla andra kvinnor borde tycka om sin egen kropp mer oavsett hur man ser ut. Alla är vackra på sitt sätt, skriver han i ett sms till Expressen. 

 

LÄS MER: Tv-profilen slog en man blodig – fångades på film 

 

"Ett program som väcker känslor"

"Ex on the beach" visas i Kanal 11 som är systerkanal till Kanal 5 där Bianca själv är aktuell med "Wahlgrens värld". Båda kanalerna ingår i Discovery Network Sweden.

Nu svarar kanalen på kritiken och välkomnar Biancas synpunkter.

"Ex on the beach är ett program med en stor, engagerad och hängiven publik, vilket vi tycker är roligt. Vi älskar programmet och vi älskar Bianca, och det är förstås hennes fulla rätt att kommentera och dela med sig av sina synpunkter. Det är kul att hon gillar programmet. Ex on the beach är ett program som väcker känslor och skapar diskussion precis som det ska, skriver Therese Lindström, pressansvarig för underhållning på Discovery Network Sweden i ett sms till Expressen. 

Hon skriver vidare.

"Det är ett realityprogram och många av de situationer som uppkommer i programmet är sådana som förekommer varje dag i det verkliga livet. Men det är viktigt att poängtera att i Ex on the beach, till skillnad från det verkliga livet, är deltagarna konstant kameraövervakade, har tydliga regler att förhålla sig till och en ständigt närvarande produktion som försäkrar att alla är trygga". 

Expressen har sökt Bianca Ingrosso. 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!