Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bianca Ingrosso i tårar efter svåra smärtorna

Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN / Karin Törnblom
Foto: Discovery +

Entreprenören och tv-personligheten Bianca Ingrosso har under flera månader lidit av svåra magsmärtor. 

Under en promenad fick hon så ont så att hon var tvungen att avbryta och kunde inte hålla tårarna borta. 

– Måste stanna upp för att andas igenom smärtorna, säger Bianca Ingrosso i en story på Instagram. 

Biancas Ingrosso, 27, har gjort succé med ”Wahlgrens värld” och sitt skönhetsmärke CAIA och med det jobbar hon en hel del. I år har hon tagit ett kliv tillbaka från ”Wahlgrens värld” för att slippa pressen och stressen på att leverera. Däremot kommer hon snart lansera ett nytt tv-program som ännu är okänt. 

Men nu berättar Bianca Ingrosso att hon har haft väldiga problem med sin mage under den senaste tiden. I en story på Instagram berättar entreprenören att hon fick så ont under en promenad att hon var tvungen att sätta sig ner. 

– Jag är så jävla trött på att ha enorma smärtor i hela magen varje dag. Senaste månaderna har jag haft dagliga problem men senaste veckorna är det som att mina tarmar ska explodera, berättar hon i en story enligt Hänt.  

Hon fortsätter: 

– Har så ont på morgnarna att jag knappt kan stå rakt, känns som jag ska spy och måste stanna upp för att andas igenom smärtorna. Jag har försökt att utesluta all typ av kost för IBS, gluten & laktos men inget hjälper. Undrar om det är stressmage kanske? 

Överöses med tips och hjälp

Smärtorna på promenaden blev så stora att hon inte kunde hålla sina tårar tillbaka. 

– Jag gråter liksom nu på min promenad för jag har så ont. Konstant hård i magen, konstant uppsvullen, konstanta smärtor, känner mig proppmätt hela dagen från morgon till kväll även dagar jag äter super rent. Fattar inte!

Efter att Bianca Ingrosso har delat med sig av sina smärtor berättar hon att hon blivit överröst med hjälp och tips för sin sin onda mage. Men dagen efter verkar magsmärtorna fortfarande inte ha blivit bättre. 

”Så fort jag står upp eller går mer än 10m får jag svårt att andas på grund av smärtan och mår illa på ett sätt som är....! Usch alltså”, skriver hon på Instagram och berättar att hon tagit ledigt från jobbet. 

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Pernillas panik med sin mammas nya kille: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.