Bianca Ingrossos heta film – med modellen

Bianca Ingrosso om hatet på sociala medier
Bianca Ingrosso syns i en reklamfilm för sitt eget sminkmärke Caia Cosmetics.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
I videon syns hon tätt ihop med modellen Lamin Holmén.
Foto: Caia Cosmetics/Instagram
Det blir minst sagt närgånget.
Foto: Caia Cosmetics/Instagram
Bianca Ingrosso i reklamfilmen.
Foto: Caia Cosmetics/Instagram
Reklamen är för en ny parfym.
Foto: Caia Cosmetics/Instagram
Bianca Ingrosso.
Foto: OLLE SPORRONG
1 / 7

Bianca Ingrosso fortsätter att satsa på sitt eget skönhetsmärke Caia Cosmetics.

I en ny reklam postad på Instagram syns hon själv marknadsföra en ny parfym – tätt hopslingrad med den manliga modellen Lamin Holmén.

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 24, syns både på sin Youtube-kanal, i Kanal 5-programmet ”Wahlgrens värld” och runt i kring sitt eget skönhetsmärke Caia Cosmetics.

På sitt Instagram-konto postade Ingrosso nyligen en ny intim reklamfilm för en ny parfym – som enligt bildtexten till hennes inlägg ska vara ”blommande, feminin och sensuell”.

För den nya reklamfilmen är minst sagt närgången. I filmen syns Bianca Ingrosso delvis poserande ensam, men också tätt ihop med en manlig modell. 

I den svartvita filmen syns Ingrosso i en uppknäppt skjorta och ett topp under. Mannen i filmen har ingen tröja på sig alls.

De båda trycker sina kroppar mot varandra och står också tätt ihop så att deras ansikten näst intill nuddar varandra.

Benjamin Ingrossos kommentar

En av de som kommenterat filmen är brorsan och artisten Benjamin Ingrosso, 22.

”SINNES!!!”, skriver han.

I en annan kommentar har artisten Zara Larsson taggat den manliga modellen i filmen, som är den svenska modellen Lamin Holmén.

Tidigare i november fälldes Bianca Ingrossos sminkmärke för sexistisk reklam. I en reklam för läppstift användes en kvinna i underkläder på en bild fotad underifrån.

”Fram­ställ­ningen av kvinnan saknar en tydlig koppling till det läppstift som marknadsförs, och reklamen fram­ställer därför kvinnan på ett sätt som är nedvärderande för kvinnor i allmänhet”, skrev Reklamombudsmannen i sitt utlåtande om den fällda reklamen.

Försvarat sig efter fälld reklam

Annonsören Beauty Icons försvarade sig i Reklamombudsmannens utlåtande efter fällningen:

”Annonsörens syfte har varit att visa upp sina produkter, resultatet från användandet samt att skapa en kampanj som uttrycker det som annonsören står för, nämligen starka, självständiga kvinnor som peppar och lyfter andra kvinnor, kvinnor som bryr sig om varandra och är inkluderande. Dessa kvinnor klär sig, rör sig, uttrycker sig och uppför sig precis som de själv vill. Dessa kvinnor gör inget mot sin vilja”.

Expressen söker Bianca Ingrosso för en kommentar.

Bianca Ingrosso: ”Jag blev drogad på krogen”

Bianca Ingrosso: ”Jag blev drogad på krogen”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.