Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos hemliga sex med tv-profilen avslöjat

Biancas känslor – efter att romansen avslöjats: ”Nu vet ju alla”
Bianca Ingrosso när hon får hälsningen av tv-profilen.
Foto: Kanal 5
Bianca Ingrosso.
Foto: Kanal 5
Bianca Ingrosso.
Foto: Johan Jeppsson / TT

På Bianca Ingrossos showcast i Globen tillsammans med Alice Stenlöf avslöjades hennes romans med Snygg-Eric från ”Paradise hotel”.

I torsdagens ”Wahlgrens värld” erkänner Bianca Ingrosso känslorna kring att en fullsatt arena fick veta om hennes fling med realitystjärnan.

– Ja, nu vet ju alla att jag och Snygg-Eric har haft ihop det så att säga, säger Bianca Ingrosso i ”Wahlgrens värld”.

I maj fyllde Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 23, Globen med sin showcast – en liveversion av dersas podcast ”Alice och Bianca: Har man sagt A får man säga B”.

Under kvällen gästades de av flera kända artister och vänner på scenen, och pinsamma hemligheter kröp fram om de två profilerna.

Alice Stenlöf passade på att avslöja något om sin kompis inför den fullsatta publiken, något som också visas i torsdagens ”Wahlgrens värld”.

– Bianca, min fråga till dig: Vilken av de här har du legat med, Bianca Ingrosso? Robin ”Mos” Andersson, Snygg-Eric eller ”Mcuze”, undrar Alice Stenlöf, och bilder på de tre ”Paradise hotel”-profilerna dyker upp på skärmen ovanför scenen.

– Jag kan ju inte säga det, säger Bianca Ingrosso gapande.

– Tråkigt att du inte känner att det här är en safe zone, för jag tror att det som sägs här inne stannar här inne i kväll, skämtar Alice Stenlöf och fortsätter:

– Jag vet någon som kan svara på det här åt dig, Bianca. Vi kollar på det här.

”Snygg-Erics” videohälsning

Då visas det upp en videohälsning från ”Paradise-hotel”-profilen Snygg-Eric – något som får Bianca Ingrosso att gapa och publiken att skrika rakt ut.

– Nu ska vi se... Jag trodde aldrig jag skulle få pressa dig på det här viset, men det har skett, och det har hänt. Bianca, till nästa gång så föredrar jag lampan tänd, säger Snygg-Eric i klippet.

BIanca Ingrosso: Inga hemligheter

Bianca Ingrosso konstaterar i ”Wahlgrens värld” att hon efter showcasten knappt har några hemligheter längre – samtidigt som hon knappt reflekterat över att hemligheten att hon och Snygg-Eric har haft sex.

– Ja, nu vet ju alla att jag och Snygg-Eric har haft ihop det så att säga. Det är klart att det var sjukt och ”whaa, skojigt” och där kom en videohälsning och herregud. Men jag har inte lagt en tanke på det i efterhand. Jag har inge hemligheter längre. Det finns inte någonting ni inte vet om mig just nu, säger hon i programmet.

Expressen söker Bianca Ingrosso för en kommentar.

”Wahlgrens värld” sänds torsdagar 21.00 på Kanal 5.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.