Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos hån mot Bindefeld – efter samtalet

Bianca Ingrosso.Foto: /IBL / /IBL
Micael Bindefeld.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Stämningen var dålig mellan Bianca Ingrosso och Micael Bindefeld när de besökte Israel tillsammans i torsdagens avsnitt av "Wahlgrens värld".

Festfixaren ville att Bianca skulle lägga ner telefonen lite oftare.

– Sådant gör mig irriterad, säger Bianca. 

I torsdagens avsnitt av "Wahlgrens värld" åker Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso till Israel med Pernillas goda vän Micael Bindefeld.

Redan innan resan berättade Bianca om sin respekt för Micael Bindefeld – Sveriges största festfixare.

– Ja, jag är rädd för Micke, säger Bianca Ingrosso.

"Han vill gärna vara med och bestämma"

På en sjönära restaurang med solnedgångsläge knakar det i fogarna mellan Micael Bindefeld och Bianca 

När sällskapet slår sig ner föreslår Micael att han ska sitta vid Biancas och Pernillas sida av bordet – för att kunna se solnedgången.

– Han vill gärna vara med och bestämma, jag är van vid att alla tar allting lite som det kommer. Alla ska äta det han vill och beställa in det han vill. Det är mycket på hans villkor säger hon. 

 

LÄS MER: Biancas panik – för Pernillas hälsa

 

Senare ringer det på Micael Bindefelds egen telefon – det är hans nyfödda son, Simon, som den nyblivne pappan gullar med över ett videosamtal.

Samtalet hånas av Bianca som härmar gullandet med telefonen.

– Det gick för långt så att det blev stelt, säger Bianca om händelsen.

"Då skiter jag i vad Micke säger"

Men Bianca Ingrosso tycker att Micael Bindefeld vill bestämma för mycket över är hur hon själv använder sin mobiltelefon.

På en middag hemma hos Micael Bindefelds vänner trotsar hon hans vilja.

– Micke hade bett mig att ta ner telefonen – men om man kommer till en så instagramvänlig lägenhet så är det mitt jobb att ta bilder – då skiter jag i vad Micke säger.

 

LÄS MER: Micael Bindefeld har blivit pappa

 

– Micke verkar ju absolut inte fatta mitt jobb, även om jag är på semester så måste jag lägga tid på att ta bilder, redigera bilder och i det här fallet vlogga. Sånt gör mig irriterad, säger Bianca Ingrosso.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.