Bianca Ingrossos glädje – köpt drömlägenheten

Influencern berättar om framgångarna med Caia– visar 700 kvadratmeter stora kontoret
Bianca och Phillipe köpte sin drömlägenhet i början av veckan och är överlyckliga, intygar influencern.
Foto: Instragram/privat
Bianca Ingrosso klev in i ett nytt bolag i oktober.
Foto: OLLE SPORRONG
På Instagram stories visar influencern en film från när paret firade att de vunnit budgivningen.
Foto: Instagram/Privat
Foto: OLLE SPORRONG

Efter att ha lagt ner tusentals kronor på renoveringen av sin lägenhet på en exklusiv adress är det nu dags för Bianca Ingrosso att vända blad. 

Nu avslöjar tv-profilen och entreprenören att hon precis köpt en ny lägenhet – tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen.

”I början av veckan köpte vi vår absolut största drömlägenhet”, skriver influencern.

Bianca Ingrosso, 26, skriver på Instagram att hon är överlycklig och har fjärilar i magen. I början av veckan vann hon och pojkvännen Phillipe Cohen nämligen budgivningen för en ny lägenhet – tillsammans.

Det verkar inte vara vilken lägenhet som helst – Ingrosso skriver att lägenheten är ”allt hon drömt och mer”, att hon vill bo i lägenheten i resten av sitt liv och uppfostra sina barn där.

”Känslan jag har för den här lägenheten är någonting jag aldrig känt förr. Det är varmt, mysigt och hemtrevligt redan”, skriver Bianca Ingrosso på Instagram stories. 

Hon berättar också att paret flyttar in under nästa år. 

”Älskar att höra fulla ungdomar på väg hem”

Senast i juni berättade Bianca Ingrosso på Youtube att hon var på jakt efter ett nytt boende. Då sa hon att den gärna fick ligga på en trafikerad gata och hon poängterade att hon är uppvuxen på Östermalm i Stockholm. 

– Jag är verkligen uppvuxen med att vakna upp till bilar och människor och skratt. Jag älskar att höra fulla ungdomar på väg hem, sa hon då i en vlogg.

Var paret köpt sin nya lägenhet är dock oklart.

Tidigare i våras sålde Philippe Cohen sin lägenhet och flyttade in hos Bianca Ingrosso som bor på Östermalm.

Har tidigare flyttat ut 

Bianca Ingrossos nuvarande lägenhet, på en exklusiv adress på Östermalm i Stockholm, har varit vida omskriven då hon köpte den för nio miljoner kronor i januari 2019 och sedan valde att blåsa ut hela köket. 

– Jag har verkligen gått all in i den här lägenheten. Det har inte varit billigt. Det har inte snålats och det har fan varit värt det. Jag har faktiskt aldrig känt mig mer hemma någon annanstans, någon gång i mitt liv än i den här lägenheten, berättade hon då på Youtube. 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft ett stormigt förhållande och har gjort slut flera gånger. I fyra år levde de i ett långdistansförhållande och när de äntligen kunde flytta ihop gick inget som det var tänkt och pojkvännen flyttade ut igen. 

– Vi romantiserade bilden av att vi skulle funka så himla bra ihop att bo tillsammans eftersom vi varit tillsammans i fyra år, sa hon då i ”Wahlgrens värld”. 

https://www.instagram.com/p/CU-zN5bjl0X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Wahlgrens värld går att se på Discovery + och har premiär i Kanal 5 25/3.

Skulle du vilja flytta?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.