Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos fräcka raggande – erkänner nu

Q&A: Fimpens inbjudan efter Bianca Ingrossos intresse
Bianca Ingrosso berättar om hur hennes planer på att ”winga” någon ibland leder till att personen i stället blir intresserad av henne. Foto: Magnus Ragnvid / Magnus Ragnvid / Kanal 5
”Det har blivit ibland att personen kanske har blivit taggad på mig i stället”, berättar hon.Foto: Stella Pictures
Bianca Ingrosso och hennes mamma Pernilla Wahlgren är huvudpersoner i ”Wahlgrens värld” på Kanal 5.Foto: Magnus Ragnvid, Kanal 5 och Dplay / Magnus Ragnvid / www.ragnvid.com / Kanal 5

Alla medel är tillåtna i kampen för att hetta upp sitt sexliv, menar Bianca Ingrosso och delar med sig av handfasta råd i podcasten ”Tom och Petter”.

Själv är tv-stjärnan mest road av att para ihop andra och få dem att gå hem från krogen ihop – men planerna går inte alltid som tänkt.

– Det har blivit ibland att personen kanske har blivit taggad på mig i stället, säger hon.

Bianca Ingrosso, 24, är Sverges största realitystjärna efter sex framgångsrika säsonger med ”Wahlgrens värld” på Kanal 5.

Populariteten har gjort att Bianca Ingrosso drar till sig en hel del människor – inte minst beundrare som står på kö för att dejta henne. Men Bianca Ingrosso tycks vara mer benägen att para ihop andra än att nappa på förslagen.

– Jag är flirtig, det har jag alltid varit och kommer säkert alltid vara. Jag kan prata jättelätt om sex, när jag wingar folk så går jag rakt in: ”Tänk er ni två i den här ställningen, åk hem nu”. Samtidigt är jag inte rädd för att skämma ut mig, jag kan vara lite grabbig och det tycker folk är avslappnande. Det har blivit ibland att personen kanske har blivit taggad på mig i stället, men då är jag väldigt bra på att prata ner mig själv, säger hon i podcasten ”Tom och Petter” med Tom Ljungqvist och Petter Egnefors.

Biancas sextips: ”Ha mycket förspel”

Tv-profilen delar ogenerat med sig av sina bästa tips för att hetta upp sexlivet. 

– Klä upp dig sexigt, och ha mycket förspel. Jag vet jättemånga som handlar sexleksaker men aldrig vågar erkänna det. Det är så tråkigt, jag fattar inte varför, säger hon i podcasten.

Huruvida Bianca Ingrosso är singel eller inte är höljt i dunkel. Efter ett stormigt år med av och på-pojkvännen Phillipe Cohen, 25, så håller hon just nu sin relationsstatus hemlig. 

Men i ”Tom och Petter”-podcasten avslöjar Ingrosso vad som gör henne intresserad av en kille.

– Jag gillar brunetter med käkben, blåa ögon, axlar, och går väldigt mycket på klädstil. Sen uppskattar jag en kille som är rolig, självsäker och tar för sig och inte för på, säger hon och slår fast:

– Alla vi i familjen gillar pasta, filmmusik och sex. Gillar du det – då har du oss. 

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso om hatet på sociala medier

Bianca Ingrosso om hatet på sociala medier

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.