Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos förbud – stoppas nu av läkaren

Det här är Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso berättar i sin vlogg om läkarens ord.
Foto: Youtube / Youtube
Nu tvingas influencern stå över flera av de råvaror hon gillar mest.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
”Jag har ganska mycket problem med magen och tarmar. Jag har gjort en sådan där hälsokontroll, och då berättade hon för mig att jag typ inte kan äta någonting”, säger Bianca Ingrosso i videon.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Bianca Ingrosso har haft flera problem med sin hälsa den senaste tiden, och uppmanades att åka in akut efter problem med kramper i hjärttrakten.

Nu har profilen gjort en hälsokontroll för sin mage - och fått flera jobbiga besked från läkaren.

– Då berättade hon att jag inte kan äta någonting, säger Bianca Ingrosso i sin vlogg.

”Wahlgrens värld”-profilen Bianca Ingrosso, 24, kämpar med sin hälsa. I en vlogg nyligen berättade profilen om en jobbig kramp i hjärttrakten som hon drabbats av på sista tiden. Efter att ha sökt läkarhjälp via en vårdapp fick Ingrosso höra att hon skulle åka till akuten – något hon inte gjorde.

– Han bara ”okej, det här kan inte jag hjälpa dig med. Du måste lägga på nu och åka in till akuten. Kommer det en till kramp inom en halvtimme så ring en ambulans”, berättade Bianca Ingrosso i videon.

I sin nya vlogg berättar nu Bianca Ingrosso att hon inte bara har problem med stress och hjärtat – även magen gör uppror mot henne. Efter att ha gjort en hälsokontroll hos läkare har ”Wahlgrens värld”-profilen fått veta att hon i stort sett är känslig mot allt hon tycker om att äta.

– Jag har ganska mycket problem med magen och tarmar. Jag har gjort en sådan där hälsokontroll, och då berättade hon för mig att jag typ inte kan äta någonting, säger Bianca Ingrosso i videon.

Bianca Ingrosso: ”Det enda som hjälper”

Bianca Ingrosso räknar upp alla råvaror som hennes mage har svårt att hantera – och det är en lång lista med goda grejer.

– Min mage har svårt att ta upp kyckling, laktos, avokado, bönor, vitlök, alla nötter, banan, paprika, ägg, apelsin, ananas, broccoli, havre och råg. Så att det här är ju typ bara saker jag äter, säger Bianca Ingrosso.

För att hjälpa sin mage på vägen dricker Ingrosso två olika specialteer, som hon tipsar sina tittare om.

– Det är typ det enda som hjälper min mage att lugna ner sig.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.Bianca Ingrosso: ”Jag blev drogad på krogen”

Bianca Ingrosso: ”Jag blev drogad på krogen”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.