Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos fiasko – oväntade upptäckten

Allt du behöver veta om tv-profilen.
På Youtube berättar Bianca Ingrosso om det oväntade problemet. Foto: DPlay
”Det är så jävla frustrerande”, berättar Bianca Ingrosso. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Sedan Bianca Ingrosso köpte sin nya lyxlägenhet för ett halvår sedan har hon renoverat den – men nu har hon gjort en jobbig upptäckt.

I sin senaste Youtube-video berättar ”Wahlgrens värld”-profilen om sitt problem, och varför lägenheten kommer behöva byggas om.

– Det är så jävla frustrerande. Så nu måste vi ta bort det, bygga nytt, säger Bianca Ingrosso i sin video.

Bianca Ingrosso, 24, har flitigt delat med sig av renoveringen i hennes nya lägenhet, och hennes följare på sociala medier har fått ta del av hennes beslut att riva ut ett helt nytt kök, renovera badrum och bygga om i hela lägenheten. 

– Jag har verkligen gått all in i den här lägenheten. Det har inte varit billigt och jag har inte snålat och det har fan varit värt det för jag har aldrig känt mig så hemma som jag gör i den här lägenheten, har Bianca Ingrosso sagt i en tidigare Youtube-video.

Biancas problem: ”Kan inte göra sånt bara”

I sin nya Youtube-video berättar nu ”Wahlgrens värld”-profilen om ett nytt problem hon har upptäckt i lägenheten. Efter att ha saknat wifi under hela tiden i sin nya lägenhet bestämde sig Ingrosso för att äntligen ta tag i det, och bokade en person som skulle hjälpa henne med installationen.

– Jag har haft lägenheten i typ ett halvår, och jag har fortfarande inget wifi. Nu när jag skulle fixa wifi och det kommer en kille hit. Jag kan inte göra sånt bara, och helt ärligt har jag inte tiden, säger Bianca Ingrosso i sin Youtube-video.

Ingrossos upptäckt i nya hemmet

Men då gjordes upptäckten – internetuttaget har byggts igen under renoveringarna. Nu kommer Ingrosso behöva bygga om för att lyckas få wifi i sin lägenhet, förklarar hon.

– Då märker vi att mitt wifi-uttag har blivit igenbyggt. Och det är så jävla frustrerande. Så nu måste vi ta bort det, bygga nytt och ja. Jag har inget wifi här och jag kan inte internetdela längre för min telefon hackar. Så jag kan inte kolla på tv, jag kan inte kolla på datorn, jag ligger och kollar på min mobil.

Expressen söker Bianca Ingrosso för en kommentar.

Tv-profilen väljer att berätta varför hon inte uppdaterat på Youtube.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.