Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bianca Ingrossos dejtingbesked – det letar hon i efter en partner

Ur arkivet: Biancas bråk med Benjamin
Bianca Ingrosso berättar att hon har dejtat en del.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT / TT NYHETSBYRÅN
Och hon vet precis vad det är för partner hon skulle vilja ha.
Foto: Discovery plus

Bianca Ingrosso har dejtat och träffat män som får hennes båt att gunga. 

Och entreprenören vet vad hon söker efter i en relation. 

– Jag älskar människor som fortfarande har barnasinnet i sig. Jag älskar människor som är sexuellt nyfikna, säger hon i sin senaste vlogg. 

Bianca Ingrosso, 28, ligger inte på latsidan. Hon är ständigt aktuell med ”Wahlgrens värld”, sminkmärket CAIA och sin egen pratshow ”Bianca”.

Men när det kommer till dejtingen tar hon det lugnare – men så har det inte alltid varit.  

– Jag har dejtat och det har varit så, så, så kul. Jag har träffat på otroligt imponerande, karismatiska, roliga, engagerade, lyhörda, snälla, passionerade killar. Jag har haft turen att lyckas träffa män, faktiskt män, som är så extremt passionerade i det de gör, inte bara i sitt yrke, utan i vem det är, säger Bianca Ingrosso i sin senaste vlogg och forsätter: 

– Jag har lyckats träffa män som utmanar sig själva på ett väldigt inspirerande sätt. Det finns bra killar där ute.  

Och entreprenören vet precis vad hon letar efter. 

– Jag älskar människor som är sprudlande och som kan ta hand om sin egen energi. Som är väldigt positiva, som är extremt passionerade, engagerade, som är väldigt lekfulla. 

Bianca Ingrossos dejtingönskan

Och det tar inte slut där. 

Bianca Ingrosso fortsätter: 

– Jag älskar människor som fortfarande har barnasinnet i sig. Jag älskar människor som är sexuellt nyfikna och som älskar att utmana sig själva, som ser positivt och roligt på livet, som inte är negativa, jag hatar människor som inte är lösningsorienterade. 

Även lyhördhet och en hög nivå på kommunikation står högt på listan. 

– Jag älskar folk som har en otrolig magkänsla och intuition och följer den. Som inte följer normativa analyser om hur man ska göra och beter sig utan som är huvudrollen i sitt eget liv och skapar sitt egna manus. 

Ingrosso berättar om sina red flags: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.