Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Grannarna ringde på efter Bianca och Philippes bråk

Bianca Ingrossos bråk med Phillipe – grannarnas oro
Bianca Ingrosso bråkade med sambon Phillipe Cohen.
För att medla kallade de in mamma Pernilla Wahlgren – men det fungerade inte.
Bianca Ingrosso har ångest över att grannarna blev oroliga.

I torsdagens ”Wahlgrens värld” har Bianca Ingrosso bråkat så intensivt med Phillipe Cohen att hon tvingades ringa in mamma Pernilla Wahlgren.

Samtidigt engageras hennes grannar i det högljudda bråket – något Ingrosso har ångest för dagen efter.

– Jag är inte någon parterapeut. Jag gör så gott jag kan, säger Pernilla Wahlgren, som fick vända och åka hem igen.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har en hetlevrad relation, och har gjort slut och blivit ihop flera gånger. Nu har paret det bra ihop, men har fortfarande svårt att kommunicera med jämna mellanrum – något som resulterar i bråk.

– I går blev det en jävla tjafs mellan mig och Phillipe. Ni vet de gångerna när kommunikationen bara inte existerar. Det gör att man blir så arg att man tappar all kontroll och sunt förnuft. Man skriker lite, man säger lite fula ord – vi kommer inte kunna lösa det här. Så jag ringde dit mamma, säger Bianca Ingrosso i torsdagens ”Wahlgrens värld”.

Pernilla Wahlgren pratar också med Phillipe Cohen – men avbryts av oroliga grannar.

– Sen ringer jag Phillipe, och medan jag pratar med honom ringer det grannar på dörren som har hört Bianca skrika och är upprörda eller oroliga, jag vet inte. Då kände jag att jag får åka in och lugna ner läger, berättar Pernilla Wahlgren i programmet.

Bianca Ingrosso skrek så grannarna blev oroliga

Men det blev inte bättre av att Pernilla Wahlgren – som lämnade en trevlig familjemiddag med lillbrodern Linus Wahlgren, hans barn och hennes yngsta son – kom åkandes från Lidingö. I stället blev Bianca Ingrosso sur på henne också.

– Jag är inte någon parterapeut. Jag gör så gott jag kan, säger Pernilla Wahlgren, som fick vända och åka hem igen.

Ingrosso konstaterar att hon har samma kommunikationsproblem med sin pojkvän som med sin mamma. 

– Jag kände 'hallå kan du förklara varför du är så arg, jag fattar ingenting'. Sen till slut när han inte förklarade och inte lyssnade på mig, då helt plötsligt exploderade jag och skämde ut mig för hela grannskapet. Jag har ångest, säger Bianca Ingrosso.


Bianca Ingrosso om relationen med Bard i dag:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.