Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bianca Ingrossos bråk med grannarna: ”Skäms”

Ingrosso har rykt ihop med sina grannar.
Foto: Discovery +
Bianca Ingrosso.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Personer som lever i samma lägenhetshus kommer inte alltid överens.

Nu berättar Bianca Ingrosso att hon rykt ihop med sina grannar för första gången. 

”Grannar som klagar över minsta lilla... skäms på er!”, skriver hon på Instagram. 

Att komma överens med sina grannar är det inte alltid alla som gör. Bianca Ingrosso, som är med i ”Talang”-juryn på fredagar berättar nu att hon har haft sitt första bråk med några som bor i samma lägenhetshus som henne på Östermalm i Stockholm. Enligt henne har de bankat och klagat och kom sedan för att ge Bianca Ingrosso en uppläxning. 

”Kom och knackade på för att vi GICK RUNT vårt vardagsrum så här sent... Vi vaknar varje morgon av våra grannars barn ovanför och skulle aldrig någonsin klaga för det är byggnadens fel och inte vi som bor här. Sen tycker jag dock att det är mysigt att vakna och höra grannarna vakna”, berättar Ingrosso vid 21-tiden på onsdagskvällen. 

Ingrosso har också en uppmaning till alla grannar där ute: 

”Och asså grannar som klagar över minsta lilla... skäms på er! Låt folk leva i sina hem och sätt på en film förfan”. 

 Bianca har köpt drömlägenheten 

Men det kanske inte är alltför lång tid kvar tills Bianca Ingrosso får nya grannar. I oktober 2021 berättade hon att hon och pojkvännen Phillipe Cohen hade köpt en ny lägenhet och att de skulle flytta i år. 

– Det är tillträde om sex månader och jag ska renovera om lite, inte mycket för den är redan helt otrolig i sig, sa hon då i en vlogg.

Och den nya lägenheten är något helt utöver det vanliga. 

”Känslan jag har för den här lägenheten är någonting jag aldrig känt förr. Det är varmt, mysigt och hemtrevligt redan”, berättade Ingrosso då på Instagram. 

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Bianca tappar hakan i ”Talang”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.