Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos beslut med vännen – lägger ner

Wilbacher om populära podden Tutto Balluto:s framgång
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Deras showcast i Globen blev succé.Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Bianca Ingrosso.Foto: GÖRAN GRANLUND / STELLA PICTURES

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf lägger ner sin podcast ”Alice och Bianca: Har du sagt A får du säga B”.

Profilerna avslöjar beslutet i tisdagens avsnitt ”Tack för allt”, och förklarar varför de slutar jobba tillsammans.

– Vi känner att vår vänskap och våra liv är viktigare än podden, säger Bianca Ingrosso i podcastavsnittet.

Efter en showcast i ett utsålt Globen och en tid som Sveriges största podcast väljer nu Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 23, att lägga ner sin podcast ”Alice och Bianca: Har du sagt A får du säga B”.

Det berättar de i tisdagens avsnitt ”Tack för allt”.

– Det har varit många spekulationer kring vad som händer med podden. Varför har vi inte uppdaterat med ett nytt avsnitt på två veckor, varför har vi inte sagt någonting. Vi har ju sagt att i det här avsnittet så ska vi berätta vad som försiggår, säger Alice Stenlöf i podcasten.

Behöver ett break

Hon fortsätter med att konstatera att de två väljer att lägga ner podcasten, och att de vill sluta på topp.

– Det finns en tid för allt, och en plats för allt. Jag tror att kapitlet ”Alice och Bianca: Har du sagt A får du säga B” behöver få ett break. Jag tror att det är det vi under den här sommaren har kommit fram till, och landat i.

– Vi har fått så mycket möjligheter och så mycket kärlek från er som har lyssnat. Men vi vill också sluta på topp, man vill inte köra ner podden någonstans där den inte ska vara. Det gör så ont att säga det.

Bianca Ingrosso berättar öppet om lugna sommaren

Bianca Ingrosso säger att de två vill prioritera sina respektive liv framför podcasten – men stänger samtidigt inte dörren helt.

– Det är jättetråkigt. Men om vi känner att man saknar det för mycket, och att man känner att man förlorat något i stället för att ha vunnit något på att lämna, då börjar vi igen. Men vi känner att vår vänskap och våra liv är viktigare än podden, säger Bianca Ingrosso.

Vill bli mer privat

Profilen, som också syns i ”Wahlgrens värld” på Kanal 5, menar att hon vill bli mer privat igen, och att hon därför tagit ett steg tillbaka även från Youtube.

– Jag vill hitta tillbaka till privata Bianca. Jag har tänkt mycket med ”Wahlgrens värld” och allt också, och jag har inte lagt upp något på Youtube på jättelänge. Jag är ganska trött på att känna mig som ett nyhetsankare med roliga, tråkiga eller händelserika saker om mitt liv.

Expressen har sökt Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso för en kommentar.

Vem är Bianca Ingrosso?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.