Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrosso och Phillipe flyttar isär – efter svåra tiden

Bianca Ingrosso öppnar upp om förhållandet med Phillipe.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Bianca och Phillipe.Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe flyttade ihop efter fyra år på distans. 

Men efter en tuff höst har de nu fattat beslutet att flytta isär.

– Jag och Phillipe har inte gjort slut, men vi har flyttat isär, berättar Bianca Ingrosso i podcasten "Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B". 

Bianca Ingrosso, 23, och pojkvännen Phillipe Cohen, 24, har fattat ett nytt beslut för sin relation. I det senaste avsnittet av podcasten "Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B", som hon har tillsammans med Alice Stenlöf, avslöjar Bianca Ingrosso att hon och pojkvännen efter några månaders samboskap i hennes lägenhet i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm har bestämt sig för att flytta isär.

Men hon försäkrar sina fans om att de inte har gjort slut.

– Nej, vi har inte gjort slut. Men vi bor inte tillsammans längre.

Hon berättar att hösten varit tuff för paret – och att beslutet att flytta ihop inte var det bästa för dem just nu.

– Vi flyttade ihop lite för snabbt efter fyra år på distans. Det har varit en tuff höst i vårt förhållande, säger Bianca i poden.

Har berättat om oron i tv-programmet

Bianca och Phillippe flyttade in i den lägenheten som Bianca köpt under våren 2017 efter att Phillipe avslutat sina studier i London efter fyra år. Men efter flytten har det blivit mycket smågnabb, säger hon.

– Vi är öppna i vår podd, så jag kan väl säga att jag och Phillipe har haft det väldigt tufft. Ena veckan är det han, andra veckan är det jag, båda är väldigt envisa. Jag hoppas ju att det blir bättre, berättar Bianca.

Bianca Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren.Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN

 

Nu ska Phillipe flytta till en egen lägenhet som han ska ha köpt för tre år sedan.

Innan de beslutade sig för att flytta ihop uttryckte Bianca sin oro för att flytta ihop med kärleken, men stöttats av mamma Pernilla Wahlgren.

– Det känns ju skitbra. Det känns som att nu börjar vårt liv på riktigt, liksom. Men jag är faktiskt livrädd. Alltså ... man vet aldrig. Vårt förhållande kanske har funkat just för att det har varit på distans, har hon sagt  i "Wahlgrens värld" tidigare.