Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas beslut med assistenten: Hon slutar

Influencern har alltid velat bli mamma vid 25 år.
Bianca Ingrosso sitter i juryn på TV4:s ”Talang”.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Ingrosso har umgåtts flitigt med sin assistent även privat, men nu slutar Worge som tv-profilens assistent.Foto: Skärmdump/Youtube / Skärmdump/Youtube
Lovisa Worge går vidare till Ingrossos skönhetsmärke ”Caia Cosmetics”.Foto: Instagram/Lovisa Worge
Bianca Ingrosso.Foto: OLLE SPORRONG
Bianca IngrossoFoto: GÖRAN GRANLUND / STELLA PICTURES

Lovisa Worge har varit Bianca Ingrossos högra hand under drygt två år och assistenten har även blivit en av Ingrossos närmsta vänner. 

Nu avslöjar Bianca Ingrosso att Worge ska sluta som hennes assistent, skriver Hänt.

Hon känner själv att, alltså hon är alldeles för duktig för att vara en assistent, säger Ingrosso i podcasten ”Måndagsvibe”, skriver Hänt.  

När tv-profilen och influencern Bianca Ingrosso, 25, år 2018 annonserade ut att hon sökte en assistent kom det in tusentals sökande – en av dem var Lovisa Worge, 23, från Norrköping som också fick den eftertraktade tjänsten.

Men det dröjde drygt sju månader innan Ingrosso och Worge började umgås privat. 

– Det var bara jobb, vi pratade ingenting privat. Efter jobbet, hon gick hem och jag gick hem. Vi hade ingen kontakt. Sen var det någon kväll som jag frågade om hon inte skulle följa med oss och hänga. Då var hon med i två timmar för att hon inte ville verka för på, och sen skedde det bara jättenaturligt, säger Ingrosso i podcasten enligt Hänt. 

I dag är Worge en av tv-profilens närmsta vänner och nu berättar Ingrosso att Worge sluta som hennes assistent. 

– Hon slutar för att hon ska in på Caia. Hon känner själv att, alltså hon är alldeles för duktig för att vara en assistent. Alla företag vill ju typ ta in henne för att hon är så jävla grym på det hon gör.

Inga problem att jobba ihop

Att Lovisa Worge går över till att arbeta med Bianca Ingrossos skönhetsmärke ”Caia Cosmetics” innebär att hon kommer fortsätta att arbeta tillsammans med Ingrosso, men inte längre som hennes assistent. 

I podcasten säger Ingrosso att det aldrig har varit något problem med att de både arbetar tillsammans och är nära vänner.

Lovisa Worge syns ofta i Bianca Ingrossos vloggar på Youtube och när Worge ville starta en egen podcast var Inrosso tydlig med att det inte skulle funka så länge de arbetade ihop. 

Men i en av Ingrossos vloggar ställer hon frågan:

– När du slutar hos mig, vad säger du om en podd? säger Bianca Ingrosso.

– Jag vill ju så gärna, blir Lovisa Worges svar.

Tv-profilen avslöjar vad programmet inte visar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.