Bianca Ingrossos ärliga ord: ”Mår inte så bra psykiskt”

Bianca Ingrosso om tuffa tiden: ” Försöker vila”
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Bianca Ingrosso berättar att hon för tillfället inte mår så bra psykiskt.
Foto: Youtube / Youtube

Bianca Ingrosso genomgår just nu en tuff period. 

På sin youtubekanal berättar hon om sitt mående. 

– Jag mår inte så bra psykiskt, som jag har berättat för er, så jag är bara hemma och försöker vila, säger hon. 

Influencerna och entreprenören Bianca Ingrosso är inne i en tuff period. Det avslöjar hon i en video på sin youtubekanal

– Jag mår inte så bra psykiskt, som jag har berättat för er, så jag är bara hemma, försöker vila och inte socialisera mig, utan bara på riktigt ta det lugnt, säger Bianca Ingrosso. 

I samma video har Bianca Ingrosso en frågestund med sina följare, men är tydlig med att hon inte tänker prata mer om sitt mående. 

– Jag mår ju väldigt bra av att prata med er, men jag kommer inte berätta vad det är som sker för det är väldigt privat. 


Samboplanerna med Phillipe Cohen

I stället svarar hon på fansens frågor om sin och Phillipe Cohens relation, där hon förklarar att de inom kort hoppas på att bo ihop permanent. 

Även om Phillipe Cohen redan bor hemma hos Bianca Ingrosso så har han en lägenhet i närheten. 

– Vi är ju redan sambo, för han bor ju här, men det är en jäkla lyx att han har en lägenhet i samma hus bara några portar härifrån. Det är inte det att vi inte är redo, för han har ju bott här i ett halvår, säger hon och fortsätter med att förklara fördelarna med upplägget: 

– Det har typ varit två gånger som vi inte har sovit ihop. Nån gång när vi bråkade och då är det supernice om han går till sin lägenhet.

”Vi ska bli sambo på riktigt nu”

Även om Bianca Ingrosso är nöjd med det nuvarande upplägget tror hon att ett annat beslut kommer att fattas inom kort. 

– Vi har tagit det väldigt lugnt och inte tagit några stora beslut snabbt. Men jo, det är dags och vi ska bli sambo på riktigt nu. Det är bara det att vi inte får plats med hans grejer. Det är bara det, annars hade han flyttat in för längesen. 


Därför heter Bianca inte ”Wahlgren” i efternamn:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.