Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bianca Ingrosso: "Vill inte bo kvar i Sverige"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Bianca Ingrosso.
Foto: /Ibl / /IBL
Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen.
Foto: Jessica Gow/Tt / TT NYHETSBYRÅN

Bianca Ingrosso vill lämna Sverige - det skriver sångerskan och "Lets Dance"-stjärnan på sin blogg.

Men först väntar en semester i New York.

"Jag vill resa, träffa nya människor, uppleva massor & bara suga in nya upplevelser varje dag!" skriver hon i sin blogg.

I inlägget som postades under söndagseftermiddagen berättar hon om drömmarna kring en flytt utomlands.

"Jag har helt enkelt är väldigt konstig känsla i min mage hela tiden och det enda jag kan tänka på just nu är att flytta utomlands, i några månader för att få ny energi", skriver hon på den populära bloggen.

Men planerna på att lämna Sverige permanent är dock skjutna på framtiden, menar hon, när hon fortsätter att tänka högt. Hennes chihuahua Dino är ännu inte är redo för en flytt.

"Det kommer ju så klart inte hända då jag har Dino men ja, det är lite så Biancas tankar går just nu. Kände för att skriva av mig lite."

Pockande rastlöshet

Den kända bloggaren menar att hennes nya flyttankar beror på en pockande rastlöshet.

"Vet inte varför jag börjat känna så här men jag känner mig liksom inte nöjd med min tillvaro just nu, jag trivs inte utan är hela tiden ute efter mer mer mer och mer!", skriver hon och fortsätter sedan längre ner:

"Jag vill inte längre bo kvar i Sverige… jag vill resa, träffa nya människor, uppleva massor & bara suga in nya upplevelser varje dag!"


LÄS MER: BIANCAS KÄRLEKSORD TILL POJKVÄNNEN


Bianca Ingrosso.
Foto: /Ibl / /IBL

Bianca Ingrosso vill resa mer

Redan nästa tisdag kommer Bianca Ingrosso göra slag i saken då hon flyger till New York för att semestra.

"New York kommer ju otroligt passande så att säga. Åker på tisdag", skriver hon.


LÄS MER: BIANCA INGROSSOS LÄNGTAN EFTER BARN


Har tidigare planerat flytt utomlands

Hennes funderingar på en flytt utomlands har också uttryckts tidigare. För drygt ett år sedan hade hon och pojkvännen Phillipe Cohen siktet inställt på England och London där han studerar.

– Tanken är att jag ska flytta till London under hans sista studieår. Sen ska vi flytta ihop och skaffa barn, sa hon då i Expressens podcast ”Livshjulet”.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.Av: Björn Nyström

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.