Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas tuffa tid: ”Är väldigt privat”

Influencern och sminkmärkesägaren Bianca Ingrosso, 25, går igenom en jobbig tid i sitt liv
Bianca Ingrosso mår inte topp på just nu.
Samtidigt vill hon inte berätta för mycket och ger inga detaljer om orsaken bakom det dåliga måendet.
Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso, 25.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Bianca Ingrosso går igenom en riktigt tuff period, och lider av energibrist och mardrömmar.

Influencern stöttas av pojkvännen och familj – men vill inte dela med sig av orsaken till hennes dåliga mående för de nyfikna fansen.

– Jag kommer inte berätta vad det är som sker, det är väldigt privat, säger hon i en vlogg på Youtube.

Influencern och sminkmärkesägaren Bianca Ingrosso, 25, går igenom en jobbig tid i sitt liv, något hon berättat om i sina videos på Youtube.

De uppmärksamma följarna har märkt att Ingrosso flera gånger nämnt att hon känner sig låg och deppig, och influencern har också problem med mardrömmar som gör henne ännu tröttare.

– Jag är allmänt nere, oinspirerad, vill helst inte umgås med människor, är jättelåg på energi, vill inte göra så mycket om dagarna. Och det är trist för det här är inte jag, sa hon nyligen i en vlogg.

Den senaste tiden har hon mest umgåtts med pojkvännen Phillipe Cohen, och nyligen kom mamma Pernilla Wahlgren på besök som stöd till dottern.


”Mår inte så bra psykiskt”

Nu berättar Bianca Ingrosso mer om sitt mående, och erkänner att hon inte vill träffa vänner och vara social just nu, utan i stället passar på att vara hemma och vila upp sig.

– Jag mår inte så bra psykiskt, som jag har berättat för er. Så jag är faktiskt bara hemma och försöker vila och inte socialisera mig utan bara ta det lugnt

Samtidigt vill inte ”Wahlgrens värld”-profilen dela med sig av vad som tynger henne.

– Jag kommer inte berätta vad det är som sker, det är väldigt privat, säger hon i vloggen.

Trots att de inte vet vad som ligger bakom, stöttas hon nu inte bara av familjen, utan också av sina många följare och fans, som skickar uppmuntrande hälsningar och kommentarer i hopp om att muntra upp Ingrosso.


Expressen söker Bianca Ingrosso för en kommentar.

”Ex on the beach”-Alex D'Rosso visar förändringen – berättar om ingreppet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.