Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrosso stänger kommentarsfälten

Bianca Ingrosso har valt att stänga ner kommentarsfältet.
Foto: Stella Pictures
Influencern berättar att hon är tacksam för all kärlek hon får på sociala medier.
Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso väljer att stänga av sina kommentarsfält. ”Jag ser er kärlek ändå”, skriver hon på Instagram.

Influencer och entreprenören Bianca Ingrosso, 26, har valt att stänga av kommentarsfälten på sina kanaler.

”Jag kommer stänga av alla kommenterar överallt ett tag framöver men jag ser er kärlek ändå och är så tacksam för allt ni ger mig dagligen”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Mött mycket hat tidigare

Tidigare i våras berättade Bianca Ingrosso hur hårt det tar på henne att ta emot mycket hat. Hon fick då stöd från bland annat sin bror som la ut en uppmaning om att sluta sprida hat.

”Jag mår verkligen inte bra av att gå in på Instagram längre. Min dm är överfylld med hat varje dag och jag vet ärligt talat inte vad jag gör för att folk inte ska se fel i varenda litet steg jag tar.”, skrev Bianca Ingrosso då i en story på Instagram.

Hon har inte berättat vad som ligger bakom beslutet att stänga ner kommentarsfältet nu. I sin senaste vlog berättar hon att hon får mycket kärlek på sociala medier, men att hon blir irriterad när hon får kommentarer om att hon skulle vara bortskämd.

– Jag ska inte klaga över kommentarer jag får. Jag får väldigt mycket kärlek, säger hon på sin Youtube-kanal.

https://www.instagram.com/p/CO8XZr8DSbt/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.