Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrosso slår tillbaka mot botoxanklagelserna

Bianca Ingrosso och kärleken Phillipe Cohen bor tillsammans i hennes lägenhet.
Bianca Ingrosso.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Bianca Ingrosso.
Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso har varit öppen med vilka skönhetsbehandlingar hon gör. Men ändå har det gått rykten om att det finns mer än vad hon berättar.

– Jag är ändå väldigt öppen och ärlig med vad jag väljer att göra och inte, säger hon i en ny vlogg.

”Wahlgrens värld”-profilen Bianca Ingrosso, 25, har tidigare berättat att hon har gjort fillers i ansiktet och läpparna. Hon har berättat öppet om det och att hon inte tar åt sig av någon kritik.

– Jag har gjort mina läppar. Vem bryr sig. Jag kan säga det med gott samvete för jag har gått runt hela mitt liv och har dåligt självförtroende just kring läpparna. Jag säger inte att det är fult att ha små läppar men till mitt ansikte så känner jag att det inte passar. Jag har alltid målat med läppennan utanför läpparna och drömt om att få ha lite större läppar, sa hon i sin dåvarande podcast: ”Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B”.

Frågorna om botox

Men det har förekommit spekulationer och frågor om hon inte gör mer, som till exempel botox. I en ny vlogg har Bianca Ingrosso en Q&A och frågan kommer upp på nytt.

– Det är så jävla kul för min DM är ganska överfylld med ”åh herregud du måste sluta med att göra så mycket botox, dina ögonbryn bara lyfts upp”, säger hon i vloggen. 

Hon förnekar kraftfullt att hon skulle använda just botox.

– Jag har faktiskt inte botox någonstans, och jag är ändå väldigt öppen och ärlig med vad jag väljer att göra och inte, men ingen botox, säger hon.

Avslöjade felet

Förra året avslöjade Bianca Ingrosso att det då blivit fel med hennes ingrepp under ögonen, och att hennes fillers hamnat i kinderna i stället.

– Här är de, och det är inte där jag vill ha dem, jag vill ha dem här, visade hon i videon.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.