Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bianca Ingrosso slår tillbaka efter kritiken

Bianca Ingrosso försvarar sig mot fansens kritik Foto: /IBL / /IBL
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Bianca Ingrosso visar signaler på att hon är nära att gå in i väggen.
Fansen ber henne att lugna tempot, nu ryter realitystjärnan ifrån mot ovälkomna råd:
"Jag har aldrig sagt att jag har gått in i väggen eller är utmattad! Jag säger bara att jag är på god väg att komma dit!"

Bianca Ingrosso, 22, har haft en intensiv jobbhöst. Hon är ny jurymedlem i TV4:s "Talang". Samtidigt filmas realityshowen "Wahlgrens värld" på kanal 5. 

Redan i oktober flaggade Bianca för att prestationskraven och pressen började ta ut sin rätt.
"I slutändan så handlar ju allt om mig och att jag ska leverera någonting av mig själv i allt med olika sidor av mig, samt olika grader av mig själv…. Det är faktiskt ganska svårt att förstå men sådant tär på en", skrev hon på sin blogg

Bianca Ingrosso har fått panikångestattacker

https://www.instagram.com/p/Ba9aui0Hs-m/?taken-by=biancaingrosso

Den senaste tiden har Ingrosso dessutom tacklats med panikångest, attackerna kommer allt oftare.
"Jag grät hysteriskt, ville skrika, blev helt yr huvudet och hade nästan svårt att hitta andan", beskrev hon ett av tillfällena.

Trots kroppens tydliga signaler håller Ingrosso ett fortsatt högt tempo, även fast hon har blivit bättre på att tacka nej till vissa åtaganden. Det har fått hennes läsare att reagera kraftigt. "Oroande, Bianca! Agera på studs innan du hamnar i konstant sängläge" skriver en av dem i kommentarsfältet på bloggen.

 

LÄS MER: Bianca Ingrosso flyttar hem till Pernilla igen

 

Försvarar sig mot kritiken

Bianca Ingrosso Wahlgren. Foto: IBL

Nu går Bianca till kraftigt försvar och menar att andra inte ska lägga sig i hur hon väljer att leva sitt liv.
"Och för er som blir galen på mig med det här med utmattning… Jag har aldrig sagt att jag har gått in i väggen eller är utmattad! Jag säger bara att jag är på god väg att komma dit! Jag säger Nej till massor av samarbeten, tv-förslag, intervjuer, plåtningar etc varje dag men väljer att tacka ja till det jag själv gillar och som jag tror ni skulle älska" skriver hon i sin blogg.

Därefter beskriver hon sitt mående just nu: konstant trötthet, ingen energi, yrsel, illamående, synbortfall och panikattacker.
"SÅ! Nu slipper ni sitta och diskutera vidare vad jag får eller inte får säga att jag känner mig utmattad och inte mår så bra just nu. Tack" avslutar hon inlägget.

 

LÄS MER: Fansens ilska mot Bianca Ingrosso