Bianca Ingrosso: Så gör killar fel under sex

Släkten kommer ursprungligen från Småland.
Bianca Ingrosso pratar öppet om sex.
Foto: Kanal 5
Bianca Ingrosso säger att hon ibland får äckelkänslor efter en orgasm.
Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso är känd för att våga säga vad hon tycker – oavsett ämne. 

I sin senaste Youtube-video berättar ”Wahlgrens värld”-profilen vad hon har svårt för när det kommer till sex, och vad som äcklar henne.

– Lägg av killar! Kan folk bara förstå att vi är ömtåliga där nere, säger Bianca Ingrosso i videon.

Bianca Ingrosso, 24, tar bladet från munnen i sin senaste Youtube-video, när hon kommenterar sina följares impopulära åsikter.

I stället för att dela med sig av sina egna åsikter, så väljer Ingrosso att läsa upp sina följares, och sedan ge sin åsikt om dem.

Bianca Ingrossos äckelkänslor

I videon avslöjar profilen att hon kan känna sig äcklad efter att ha fått orgasm, när hon läser upp en sådan åsikt från en följare.

– ”Efter orgasm blir jag äcklad”. Alltså det här har hänt mig så många gånger, det är helt sjukt. Främst med one night stands, eller när jag onanerar själv, jag kan bli så äcklad då efter att jag fått en orgasm, säger Bianca Ingrosso och fortsätter fundera över varför det är så:

– Jag vet inte vad det beror på, det måste vara något psykologiskt. Det har faktiskt aldrig hänt när jag varit i ett förhållande.

”Det är så fucking oskönt”

Ett annat påstående gäller också sex. På åsikten ”att bli pullad är så jävla oskönt”, håller Bianca Ingrosso med, och resonerar kring att det är många killar som inte vet vad de gör när de ska tillfredsställa en tjej.

– Snälla, det är så fucking oskönt. Det finns de killarna som verkligen vet vad de gör, och jag har faktiskt fått en orgasm av att bli pullad, men de flesta killarna har ingen aning, säger Bianca Ingrosso och gestikulerar för att visa hur hon tycker att män gör fel.

Ingrosso menar att det är viktigt att vara lite varsam i de nedre regionerna.

– Lägg av killar! Kan folk bara förstå att vi är ömtåliga där nere i fiffi. Du ska in med dina fingrar i min kropp, fan lugna ner dig.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso för en kommentar.

”Då var jag jättemycket i min bulimi”

Hör Bianca Ingrosso berätta om sociala medier i TV4.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.