Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bianca Ingrosso ryter ifrån – efter skönhetsingreppet

Bianca Ingrosso talar ut om skönhetsingreppet.
Foto: TV4
Bianca Ingrosso har gjort fillers under ögonen uppger hon i sin vlogg.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
”Det är min kropp, jag är vuxen, jag fyller 25 och jag gör vad jag vill”, säger hon i videon.
Foto: Youtube.
Bianca Ingrosso.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Bianca Ingrosso.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Bianca Ingrosso har skönhetsopererat sig, igen.

Det avslöjar tv-profilen i sin vlogg – och ber kritiska röster att backa.

– Det är min kropp, jag är vuxen, jag fyller 25 och jag gör vad jag vill, säger hon i videon.

Bianca Ingrosso, 24, lever ett liv mer eller mindre ständigt framför kameran – vilket sätter en viss press på utseendet. 

I somras avslöjade tv-profilen att hon gjort ett skönhetsingrepp på sina läppar, efter att under flera år stört sig på dem. 

”Jag är inte emot skönhetsingrepp och tycker alla får göra exakt vad de vill. Däremot tycker jag att man verkligen först och främst ska försöka jobba på sina komplex innan man bestämmer sig för att göra något åt saken”, skrev hon då på sin blogg och fortsatte:

”Jag har alltid sagt att jag måste ha tänkt på saken i 3 år innan jag gör någonting och nu har det gått 5 år sedan jag faktiskt började tänka på att jag ville fylla ut mina läppar för att slippa lägga negativ energi på det varje dag.”

Sagt och gjort. Nu avslöjar tv-profilen i sin vlogg att hon åter gjort skönhetsingrepp. Den här gången under ögonen.

– Det jag precis gjorde var att jag la fillers under mina ögon. Det gör jag för att jag ärvde min pappas mörka ringar under ögonen, väldigt ihåliga ringar under ögonen, förklarar Bianca Ingrosso i vloggen och fortsätter:

– Jag som gör väldigt mycket TV och plåtningar ser ju väldigt trött ut ofta. Även när jag är jättepigg och har hur mycket concealer som helst.

Bianca Ingrosso: ”Det bästa jag gjort”

I videon fortsätter profilen att berätta hur dessa mörka ringar ställer till det för henne i hennes arbete. Under fotograferingar reduceras de ofta bort – men i tv blir det svårare och ett ingrepp förenklar helt enkelt hennes vardag.

Profilen är kort och gott ”trött på att se trött ut”.

– Det är fan det bästa jag gjort, säger Bianca Ingrosso i videon och fortsätter:

– Jag behöver inte ha några kommentarer om att jag visar och pratar om det, för det är min kropp, jag är vuxen, jag fyller 25 och jag gör vad jag vill.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.