Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bianca Ingrosso ryter ifrån: ”Sluta kommentera”

Bianca Ingrosso är ständigt aktuell och är en stor profil på både Kanal 5 och TV4. Här berättar hon hur det går ihop.
Bianca Ingrosso är trött på att få kommentarer om sitt utseende.
Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso är trött på att få kommenterar om sitt utseende och bli anklagad för att ha gjort botox.

På Instagram stories säger hon nu ifrån på skarpen.

”Jag är inne i en dålig period med hatkommentarer och blir på riktigt ledsen/irriterad så snälla sluta kommentera om mitt ansikte och kropp på varenda bild”, skriver hon.

I ett inlägg på Instagram stories skriver Bianca Ingrosso, 25, att hon vet att man som offentlig får ta emot kritik – men att hon just nu befinner sig i en period då hatkommentarer tar extra mycket på henne.

”Jag vet att man får ta skit när man är offentlig och jag brukar vara duktig på att ta det. Men jag är inne i en dålig period med hatkommentarer och blir på riktigt ledsen/irriterad så snälla sluta kommentera om mitt ansikte och kropp på varenda bild”, skriver Bianca Ingrosso.

Hon fortsätter inlägget med att rikta sig specifikt till sina äldre följare och ber dem sluta anklaga henne för att bland annat ha gjort botox.

”Till alla er äldre kvinnor, snälla sluta! Jag har inte redigerat om mina bilder, jag har inte boxat mitt ansikte, jag har inga fillers i mina kinder.”

Berättade om sin bulimi i video

Bianca Ingrosso har länge varit öppen med att hon lider av ätstörningsproblem. Tidigare i veckan berättade hon i en video på Youtube att hennes bulimi är tillbaka och att den är kopplad till hennes ångest, inte bara mat och utseende.

– Jag får panik väldigt ofta. Det är inte bara kring mat, utseende och kroppshets. Min bulimi är väldigt kopplad till min ångest. Ibland kräks jag, och jag skulle hundra procent säga att jag lider väldigt mycket av min bulimi. Ibland har jag den i schack och hittar så många bra lösningar. Men det finns jobbiga dagar med min bulimi, säger Bianca Ingrosso i videon.

Här kan du få hjälp

Om du lider av en ätstörning finns det flera platser dit du kan vända dig för råd, stöd och hjälp. 

Om du är under 18 år kan du kontakta en ungdomsmottagning eller din vårdcentral. Är du över 18 år kan du vända dig till vårdcentral eller psykiatrisk mottagning.

Ätstörningar på 1177

Frisk & Fri - Riksföreningen mot ätstörningar

Tjejzonen - Ätstörningszonen

Kunskapscentrum för ätstörningar (KÄTS)

I juni kallade Alexander Bard ”Talang”-kollegan Bianca Ingrosso för ”hora” på Twitter – och fick sedan sluta från TV4-programmet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.