Bianca Ingrosso. Foto: Olle SporrongBianca Ingrosso. Foto: Olle Sporrong

Bianca Ingrosso.

 Foto: Olle Sporrong
Bianca Ingrosso och Philippe. Foto: Olle SporrongBianca Ingrosso och Philippe. Foto: Olle Sporrong

Bianca Ingrosso och Philippe.

 Foto: Olle Sporrong
Foto: /Ibl / /IBLFoto: /Ibl / /IBL
 Foto: /Ibl / /IBL
Foto: Olle SporrongFoto: Olle Sporrong
 Foto: Olle Sporrong

Bianca Ingrosso om Philippe: "Jobbigt"

Publicerad

Bianca Ingrossos bloggläsare har länge undrat om hon och pojkvännen Philippe Cohen har gjort slut.

Nu bryter bloggaren tystnaden, och skriver att är en jobbig period för henne.

"Många av er som frågat om mig & Phillipe och jag har valt att hålla detta privat för att det är väldigt väldigt jobbigt för mig" skriver Bianca Ingrosso i ett blogginlägg.

Bianca Ingrosso har varit tillsammans med pojkvännen Philippe Cohen i över två år.

Men efter att bloggaren inte lade upp något om sin partner på alla hjärtans dag på sociala medier, och eftersom Cohen inte har figurerat alls på hennes blogg eller Instagram under en längre tid, har nu många av hennes följare börjat undra om paret har gjort slut.

Nu bryter Ingrosso tystnaden – men väljer att inte berätta hur det ligger till mellan dem.

Bianca Ingrosso: "Det är jobbigt"

I sin blogg ber hon läsarna respektera hennes privatliv, och skriver att hon kommer dela med sig av situationen när hon vill.

"Och sen tänkte jag ta upp något som många av er frågat om. Det är många av er som frågat om mig & Phillipe och jag har valt att hålla detta privat för att det är väldigt väldigt jobbigt för mig redan som det är. Jag ber er att respektera detta och när jag är redo att prata om det så lovar jag att dela med mig" skriver Bianca Ingrosso i bloggen.

 

LÄS MER: Bianca Ingrossos diss av "Skam"-stjärnan

 

Bianca Ingrosso stöttas av läsarna

 

LÄS MER: Bianca Ingrossos egna ord om bulimin

 

Bloggaren fortsätter med att konstatera att livet inte alltid blir som man tänkt sig, men att hon emellanåt tänker låtsas som ingenting för att det känns bättre för henne.

"Ibland ruskas livet om vare sig man vill det eller inte och jag försöker ta allt dag för dag, men ibland är jag inte stark och då känner jag för att varken låtsas som ingenting eller att prata om det och då stänger jag av, för min egen skull." skriver Bianca Ingrosso i sin blogg.

Bland kommentarerna i bloggen så möts hon av kärlek från sina läsare, som skickar hjärtan och styrkekramar.

"Vill bara skicka all min kärlek och styrka till dig!" skriver en person.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag