Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrosso om nya hatet: ”Förtjänar det inte”

Worge bad om ursäkt och kallade sin egen fest för ”oansvarig” i ett inlägg på Instagram.
Bianca Ingrosso.
Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso är aktuell som jurymedlem i hennes fjärde raka säsong av TV4:s ”Talang”.
Foto: MAGNUS RAGNVID / TV4

Efter att influencern Lovisa Worge, 24, anordnade en fest på Stureplan i Stockholm under lördagen, där andra influencers deltog, har kritiken varit hård.

En av de som har mötts av hat är Bianca Ingrosso - som inte var på plats under firandet.

Jag har inte ens varit utomhus på sex dagar så rikta era vidriga ord någon annanstans”, skriver Bianca Ingrosso på Instagram stories.

I helgen firade Lovisa Worge, 24, sin födelsedag med ett flertal andra influencers, däribland Alice Stenlöf, 24, och Josefine Caarle, 25, på Restaurang Hallwylska på Hallwylska palatset i Stockholm, vilket Bloggbevakning var först med att uppmärksamma.

Tillställningen mötte snabbt hård kritik med anledning av de hårda restriktionerna som just nu råder i Sverige, och Worge bad om ursäkt och kallade sin egen fest för ”oansvarig” i ett inlägg på Instagram.

Upprörda personer har nu riktat in sig på Bianca Ingrosso, 26, - som inte varit på plats för firandet.

Nu slår hon tillbaka mot hatet som riktats mot henne och förtydligar:

Sjukt det här med att man har legat hemma i över en vecka och att man sedan fem dagar får vidriga meddelanden om att det är tack vare mig som corona sprids för att jag är ute varje kväll...”, skriver Bianca Ingrosso på Instagram stories.

Bianca Ingrosso: ”Hat som jag inte förtjänar”

Ingrosso uppger i flera inlägg på Instagram att hon inte har deltagit på festen i lördags.

Jag har legat i min soffa typ varje dag sedan 22 december och varit hemma typ varje dag sedan en vecka tillbaka och helt plötsligt är det enorma påhopp om att jag är vidrigt, jag borde dö, jag är ute och festar, jag är det och det andra. Nej, detta är inte konstruktiv kritik. Detta är enbart hat som jag inte förtjänar.

Jag har inte ens varit utomhus på sex dagar så rikta era vidriga ord någon annanstans”, skriver hon i ett av inläggen.

Bianca Ingrossos ändring under "Talang"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.