Ingrosso om nya Talang: ”Aldrig tidigare fått se”

Sång och dans har tidigare varit melodin för att få Bianca Ingrossos gunst – i år ser det ut att blir annorlunda.
Bianca Ingrosso, 26, gör sin fjärde raka säsong i Talangjuryn.
Foto: MAGNUS RAGNVID / TV4
Talang 2021 drar i gång i kväll fredag.
Foto: Magnus Ragnvid

Nytt år, nya möjligheter – och framför allt en ny säsong av TV4-programmet ”Talang”.

För Bianca Ingrosso innebär det den fjärde raka säsongen i juryn för programmet.

Och med fjärde säsongen kommer också nya perspektiv – och nya favoriter.

– Det är kanske första året som jag faktiskt hejar på så många andra kategorier än sång och dans, säger Bianca Ingrosso.


På fredag 20.00 är det dags för ännu en säsong av ”Talang” i TV4.

Om Bianca Ingrosso är nervös inför sin fjärde premiär?

– Nerver har jag inte. Jag är mer spänd på att få lära känna talangerna mer. Det är ofta vi inte får höra deras historia som de har berättat bakom scenen för Pär, och se hur allt kommer se ut på tv, säger Bianca Ingrosso.

Nytt för den här säsongen är ”Talang”-juryns sammansättning. LaGaylia Frazier och Alexander Bard har båda lämnat och gett plats för Edward af Sillén och Sarah Dawn Finer.

– Jag älskar ju ”Talang”. Det är sjukt roligt och jag var jättepeppad att köra med en ny jury och med ny energi. Det är en ära att få möjligheten att göra det här.

– När jag fick höra att det var Sarah och Edward som jag har känt länge så kändes det tryggt och kul.

Ingrosso om kollegan: ”Aldrig sett honom så”

Enligt Bianca Ingrosso har den nya jurykonstellationen skapat en mer familjär stämning än den som rådde tidigare.

– Vi håller ju med varandra lite mer. Jag, Edward och Sarah, vi har en ganska lik uppväxt, vi gillar att titta på liknande saker, blir berörda liknande saker, men har kanske lite olika krav på vad som är värt en halv miljon...

Den familjära stämningen kan ha gett utrymme för fler känsloyttringar i både juryn, och hos programledaren Pär Lernström, berättar Bianca.

– Pär blir väldigt rörd i år, Sarah delar med sig av väldigt mycket erfarenheter, Edward blir också han väldigt berörd, men framför allt David, jag har aldrig sett honom så. Det är en väldigt fin säsong som jag tror många kommer kunna relatera till.

Tänker du ibland på hur du ska framstå i tv?

– Nej, så tänker jag aldrig, då skulle jag aldrig kunna hålla på med det här. Det är mer tvärtom, jag är väldigt i nuet. Går man på en festival, musikal eller show så är det sällan någon filmar reaktioner, så det ska bli kul att se.

Flaggar för nya favoriter

Sång och dans har tidigare varit melodin för att få Bianca Ingrossos intresse – i år ser det ut att blir annorlunda gällande bedömningen.

– Tidigare har jag resonerat att ingenting slår sång, men det roliga i år är att varje kategori av sökande alla är så jävla grymma på sin grej. Det är kanske första året som jag faktiskt hejar på så många andra kategorier än sång och dans, säger hon.

Något att hålla ögonen lite extra på?

– Generellt så är det jävligt starkt i år. Folk har kommit och vågat tro på sin talang. Det är en stand-up-akt som är så sinnessjukt bra, säger Bianca Ingrosso.  Det är någonting som vi absolut aldrig tidigare fått se i ”Talang”, så kan jag säga.

Bianca Ingrosso fyller 27 år i december

Född: I Stockholm, 30 december 1994.

Gör: Företagare, entreprenör, influencer, tv-personlighet och jurymedlem i ”Talang”.

Familj: Mamma Pernilla Wahlgren, pappa Emilio Ingrosso, bröderna Emilio och Benjamin Ingrosso, halvbrodern Theo.

Aktuell med: TV4:s ”Talang”, där hon sitter med i juryn.

Bianca Ingrosso vill föda barn i tv: "Inget är konstigt längre"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.