Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrosso om aborten: ”Var ett gemensamt beslut"

Bianca Ingrosso om aborten: "Gemensamt beslut"
z
Foto: OLLE SPORRONG

I förra veckans avsnitt av ”Wahlgrens värld” avslöjade Bianca Ingrosso, 25, att hon var gravid men planerade abort.

Trots att hon kände sig redo att bli mamma.

Instagram berättar hon att det tuffa beslutet togs tillsammans med pojkvännen Philippe Cohen, 26.  

”Efter många jobbiga men också väldigt mogna och förnuftiga samtal så kändes detta som det rätta för oss”, skriver hon. 

Bianca Ingrosso berättade nyligen att hon genomgått en abort. I förra veckans avsnitt av ”Wahlgrens värld” fick tittarna följa diskussionen som omgärdade beslutet. 

Men det var knappast hela sanningen, skriver Ingrosso på Instagram.

Det som sänds i Wahlgrens Värld nu är som vanligt en bråkdel av vad som egentligen händer hemma i det verkliga livet utan kameror.

Hon skriver vidare att paret gick igenom en jobbig period och att graviditeten var oplanerad, men att beslutet var gemensamt.

Otroligt viktigt att poängtera är att jag inte blev tvingad något och att det var ett gemensamt beslut mellan mig & Philippe. Det är även viktigt för mig att förtydliga att beslutet inte bottnar i att någon av oss inte 'kände sig redo' . Vi båda två känner att vi hade varit redo för utmaningen som föräldrar, men tyvärr inte tillsammans där och då på grund utav många olika faktorer.

Bianca Ingrosso: ”Ingen förtjänar kritik eller hat”

25-åringen förklarar vidare att varken hon eller Philippe förtjänar varken kritik eller hat.

Ingen förtjänar någon form av kritik eller hat kring detta. Tillslut visste vi båda två vad som var det bästa för oss och det pratade vi två igenom tillsammans.

Ingrosso förklarar att beslutet att ha med pratet om abort i programmet fattades av henne, med förhoppningen att det skulle kunna hjälpa andra unga kvinnor i samma situation. 

Det är alltid kvinnans beslut när det gäller detta. Det var vi båda överens om sedan start och hade jag valt en annan väg så hade han funnits där för mig i det.

Vill bli en ung mamma

Bianca Ingrosso har tidigare berättat att hon vill bli en ung mamma, och hon är beredd att offra relationen med Philippe för det.

– Inom ett år vill jag i alla fall vara gravid. Jag skiter i om jag blir gravid med Phillipe och vi gör slut. Då får det bli så. Jag tänker aldrig göra abort igen, sa hon i programmet.

https://www.instagram.com/p/CHYfkU4D6qT/
Bianca Ingrossos beslut efter gravidbeskedet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.