Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos skarpa kritik mot Marcelo Peña: ”Manipulativ”

Bianca Ingrosso kritiserar Marcelo Peñas sätt att behandla kvinnor.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
I ”Big brother” träffade Marcelo Peña käleken Annica Englund, relationen höll i fem år.
Foto: JULIA DANSARIE

Bianca Ingrosso kritiserar Marcelo Peñas sätt att behandla kvinnor, i podcasten ”Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B” menar hon att han har en skev kvinnosyn.

Nu besvarar ”Paradise hotel”-profilen anklagelserna.

– Han har sådan skev kvinnosyn och han är så osäker och han är fucking manipulativ. Och förlåt jag vet att man inte ska gå på personangrepp men du är inte så jävla snygg, säger Bianca Ingrosso i podcasten.

Det var i programmet ”Big brother” 2012 som vi för första gången såg Marcelo Peña, 28, i rutan. I programmet träffade han Annica Englund, 28, som han sedan var tillsammans med i fem år innan relationen tog slut.

Flera år senare dök han upp i rutan igen. Denna gång i 2018 års säsong av ”Paradise hotel”, där han fick starka känslor för deltagaren Nina Glimsell Udovicic, 25. Paret höll ihop en tid efter inspelningarnas slut men valde att gå skilda vägar i mars, skriver Hänt. 

Nina har senare varit öppen med att förhållandet inte direkt fick ett lyckligt eller enkelt avslut, och efter uppbrottet har Marcelos ex-flickvänner, Annica och Nina, funnit en vänskap hos varandra. Detta på grund av att de båda säger att de delar erfarenheten av att ha blivit illa behandlade i relationen med Marcelo Peña.

Bianca Ingrosso: ”Jag klarar inte av honom”

Nu ger även Bianca Ingrosso, 24, sin syn på saken. I podcasten ”Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B”, som hon har tillsammans med vännen Alice Stenlöf, svarar hon på frågan: ”Om ni fick avskeda en influencer, vem hade det varit?”.

– Marcelo. Nej men alltså vad gör du som influencer och vad gör du i tv. Jag klarar inte av honom och jag skiter i om han vill säga att det var klippt i ”Paradise hotel”. Nej nej nej, jag vet, säger Bianca Ingrosso i podcasten och fortsätter med att kritisera ”Paradise hotel”-profilens kvinnosyn:

– Han har sådan skev kvinnosyn och han är så osäker och han är fucking manipulativ. Och förlåt jag vet att man inte ska gå på personangrepp men du är inte så jävla snygg.

Marcelo Peña: ”Rätt osnyggt”

Marcelo Peña själv besvarar kritiken på Instagram.

”Haha häxjakten fortsätter! Kul när folk gaddar ihop sig och snackar skit om någon de inte känner så speciellt bra, all PR är bra PR men att snacka skit om folk som man umgåtts med och smörat för när man varit på festivaler och så vidare är rätt osnyggt”, skriver Marcelo på Instagram Story enligt Hänt och fortsätter sedan:

”Skulle kunna droppa en hel del här och nu men det gör inte mig till en större människa. Men absolut ni får gärna låna mitt namn flera gånger om ni behöver en slagpåse för det biter inte på mig”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.