Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrosso i tårar under jobbiga minuterna: ”Blottar mig”

Bianca Ingrosso var nervös inför släppet av det egna sminkmärket ”Caia cosmetics”.Foto: Kanal 5
Hemsidan för sminkmärket kraschade bara minuten efter släppet.Foto: Kanal 5
Bianca Ingrosso i tårar efter succén.Foto: Kanal 5

Bianca Ingrosso kan inte hålla tillbaka tårarna under lanseringen av sitt eget sminkmärke.

I ”Wahlgrens värld” får tittarna följa med under de rådande sekunderna inför öppningen av hemsidan - något som inte går felfritt.

– Gud nu börjar jag gråta, säger Bianca Ingrosso i programmet.

Bianca Ingrosso, 24, släppte i november 2018 sitt egna sminkmärke. I torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld” får tittarna följa med under de rådande sekunderna inför släppet. Ett ögonblick som innebär blandade känslor för Bianca Ingrosso.

Nerverna är påtagliga och Bianca Ingrosso beskriver i programmet att hon håller på att vändas ut och in av nervositet. Under 24 timmar har de haft en nedräkning på hemsidan och nu är det bara några minuter innan hemsidan öppnas upp och kunderna kan köpa sminkprodukterna.

– Det som står på spel är ju min karriär. Det är nu jag blottar mig helt och bara är jag en person som driver trafik och försäljning eller icke, säger Bianca Ingrosso i programmet.

 

Bianca Ingrosso: ”Nu börjar jag gråta”

Det som oroar henne är dels att de inte ska sälja någonting, men hon har även en oro för att det ska bli för mycket trafik så att hemsidan ska krascha. Hela gänget som arbetat med sminkmärket sitter redo vid datorskärmarna när de sista sekunderna räknas ner och sidan äntligen är öppen. Men lyckan är inte långvarig - 30 sekunder senare kraschar sidan.

– Gud nu börjar jag gråta, säger Bianca Ingrosso och tårarna är nära.

Snart lugnas hon av beskedet att det trots kraschen är över 12 tusen personer inne på sidan, och att det har klickats på olika produkter över 100 000 gånger bara de första minuterna. Succén är ett faktum.

Bianca Ingrosso beskriver att hon inte ens kunnat drömma om en sådan succé. Hon minns tillbaka till var hon befann sig för bara några år sedan, och säger i programmet att hon då latade sig i sin mammas soffa. 

– Och nu sitter jag här. Det är helt sjukt. Jag är så stolt, jag hade aldrig kunnat tro det här, säger Bianca Ingrosso i ”Wahlgrens värld”.