Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrosso gör om i hemmet igen

Bianca Ingrosso berättar själv: "Gör om i lägenheten"
Bianca Ingrosso passar på att uppgradera sitt hem.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Bianca Ingrosso visar upp sin lägenhet på Östermalm.
Foto: Youtube

Bianca Ingrosso tar tiden av social distans och fysisk isolering till att passa på att uppgradera sitt hem.

I en vlogg berättar tv-profilen om alla möbler hon planerar att byta ut för att få lägenheten som hon vill ha den.

– Det ska komma en ny, större, beige säng, för jag klarar inte av att det är brunt och grått och vitt och guld, säger Bianca Ingrosso i videon.

”Wahlgrens värld”-stjärnan Bianca Ingrosso, 24, är inte den som köper möbler för att ha för resten av livet. Nu har tv-profilen tröttnat på en stor del av sin inredning och ska sälja det mesta med gulddetaljer, för att helt uppdatera sitt hem.

Det passar hon på att göra nu under den fysiska distanseringen som pågår, när hon ändå tillbringar nästan all sin tid hemma. I en vlogg på Youtube visar Bianca Ingrosso sina hundratusentals följare de olika möblerna hon vill byta ut.

Bianca Ingrosso har nya planer för lägenheten

– De här kuddfodralen ska jag göra mig av med, för de känns lite tantiga nu, säger Bianca Ingrosso och visar, innan hon fortsätter:

– Och jag har beställt ett nytt soffbord. Det är så jävla snyggt. Jag letade efter snygga stensoffbord, för ja, jag ska också följa trenden nu som är sten, marmor, trä, ljust, beigt, vitt.

I sovrummet ska mycket också hända. Där vill tv-profilen byta säng, sängbord och flera sittmöbler för att det ska passa hennes nya still

– Det ska komma en ny, större, beige säng, för jag klarar inte av att det är brunt och grått och vitt och guld, säger Bianca Ingrosso, och funderar högt över var hon kan köpa nya sängbord som passar.

Mamma Pernilla Wahlgren ärver

Ingrosso ska dock inte slänga möblerna hon tröttnat på – mamma Pernilla Wahlgren ska ärva sängborden och sänglamporna, och flera av sittmöblerna säger Ingrosso att hon ska sälja.

Samtidigt har hon passat på att renovera i taket, och har i april fått en lampstuckatur flyttad så den sitter i mitten av rummet.

– I veckan har vi gjort om vårt tak här, för att den här lampstuckaturen ska hamna i mitten av sovrummet, säger hon och pekar i videon.

Hemligheterna som inte visas i tv:

Detta väljer Bianca Ingrosso att inte visa i Wahlgrens värld

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.