Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bianca Ingrossos chock – tappar hakan av Aron, 11

11-åriga Aron imponerar på juryn.
Bianca Ingrossos chock vid första tonerna.
Edward af Sillén mållös av 11-åringens sång.
Sarah Dawn Finer ryser till av sångprestationen och berättar efteråt att han just sjungit hennes favoritlåt.

I säsongspremiären av TV4:s Talang tappar Bianca Ingrosso hakan när 11-årige Aron Eriksson-Aras tar ton.

– Aron! Vad gör du med oss?! Herregud, skriker hon ut när låten tagit slut.

11-årige Aron Eriksson-Aras från Uppsala intog ”Talang”-scenen i säsongens premiäravsnitt. Inför framträdandet berättar 11-åringen för juryn att han är nervös men att det får gå som det går. Men det brister för Bianca Ingrosso när han tar de första tonerna till Sam Cookes låt ”A change is gonna come”. 

– Aron! Vad gör du med oss?! Herregud, det här är som att Michael Jacksson 10-år står här! Utbrister Bianca Ingrosso efter 11-åringens sånginsats.

Hon fortsätter med berömmen och säger att Aron ska förbereda sig på att stå på många stora scener i framtiden och att hon kommer att komma ihåg hans framträdande i många år.

– Jag tror att det är en dröm, säger Aron Eriksson-Aras om de fina orden efter sin sånginsats.

Stora nervositeten inför

Men det var inte helt lätt för Aron Eriksson-Aras att ställa sig på scenen. Inför berättade han om den stora nervositeten, men hans mamma tvivlade aldrig på att han skulle hitta lugnet när han väl sjöng.

– Han är väldigt förväntansfull. Han har väntat på det här länge. Först är han ganska spänd, men jag tror det kommer att släppa när han kommer upp på scen. Jag hoppas det, säger Arons mamma Karin Eriksson-Aras strax inför framträdandet.

Se också: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.