Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅPernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso berättar pinsamma sexhemligheten

Publicerad

Realityprofilen Bianca Ingrosso avslöjar att hon blivit påkommen under en intim stund med pojkvännen – av sin mamma Pernilla Wahlgren.
– Mamma öppnar dörren, kommer in och säger: "Frukosten är klar!", säger Ingrosso i podcasten Alice & Bianca.

Bloggaren Bianca Ingrosso, 22, är mer aktuell än någonsin tidigare. Hon syns i realityserien "Wahlgrens värld" på Kanal 5 och är nytt tillskott i "Talang"-juryn på TV4. Dessutom har hon nyligen startat podcasten "Alice & Bianca" ihop med vännen Alice Stenlöf, 21.

Podcasten är ett forum där Bianca Ingrosso kan tala öppet om ämnen som ligger henne varmt om hjärtat. I det aktuella avsnittet "Tjejsnack" talar hon frispråkigt om sex och samlevnad.

 

LÄS MER: Bianca Ingrosso hyllar pojkvännen i sängen

 

Och det är då bloggaren väljer att dela med sig av ett av sitt livs mest pinsamma ögonblick.

Bianca Ingrosso blev påkommen av sin mamma

 Den besvärande händelsen inträffade i början av förhållandet med Phillipe Cohen, 23. Mitt under under en intim stund överraskades paret av att Pernilla Wahlgren klev in i rummet.
– Mamma öppnar dörren, kommer in och säger: "Frukosten är klar!", säger Ingrosso. 

När Wahlgren insåg att hon kommit in vid ett olägligt tillfälle, backade hon ut ur rummet och mumlade generat: "Oj! Okej. Hej då!". 

Så träffades Bianca Ingrosso och pojkvännen

Bianca Ingrosso har varit tillsammans med sin Philippe Cohen i fyra år.
"Vi har massa gemensamma vänner så vi har vetat vilka varandra är i flera år. Första gången vi träffades var i Marbella men då hände ingenting mellan oss. Men efter att han flyttat till Stockholm så gick han ut och kom till Cafe Opera. Då hängde vi en del", har hon skrivit i sin blogg om hur de träffades.

 

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens ilska efter läpphånet mot Bianca Ingrosso

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag