Bianca Ingrosso Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBLBianca Ingrosso Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Bianca Ingrosso Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅBianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Bianca Ingrosso berättar om rädslan för att bli mamma

Publicerad

Bianca Ingrosso, 23, har tre syskon – i sin podcast berättar hon nu om sina egna planer på barn.

Hon vill ha fyra barn – det första om två år, säger ”Wahlgrens värld”-profilen.

Samtidigt är hon orolig för att inte kunna få egna barn – eller att inte bli en så bra mamma hon vill.

– Jag är väldigt, väldigt rädd för det, säger Bianca Ingrosso i podcasten.

Senaste avsnittet av Bianca Ingrossos podcast ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B”, som hon gör tillsammans med vännen Alice Stenlöf, 21, handlar om framtidsplaner.

I veckan fyllde Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen år, och paret har inte riktigt bestämt sig för när de ska flytta ihop.

– Vi har inte riktigt bestämt än, jag vet att vi är redo, vi hade klarat det, säger Bianca Ingrosso i podcasten.

Samtidigt menar hon att det kan vara bra och skönt för paret att bo isär ett tag, men ändå i samma stad.

https://www.instagram.com/p/BhZJF4NHAJW/?hl=sv&taken-by=biancaingrosso

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf pratar vidare om sina familjeplaner. Bianca Ingrosso säger att hon vill ha barn inom två år, året hon fyller 26.

Kommer aldrig vara redo

– Jag vill att det ska gå max tre år mellan första, andra och tredje. Sen vill jag ha ett break på kanske fem år och så vill jag ha en liten sladdis. Sen vill jag också adoptera mitt sista och femte barn, säger Bianca Ingrosso i podcasten.

Samtidigt säger ”Wahlgrens värld”-profilen:

– Jag tror aldrig att man kommer vara redo, att man kommer känna ”nu”. Du har nio månader på dig att börja bli redo. Oavsett om du är redo eller inte krävs en stor omprioritering i livet, när man blir gravid. Allting, hur man lägger upp tider, nattsömn, jobb, vänner, relationer. Det går inte att: ”Så, nu har jag gjort mig redo, nu kan vi skaffa barn”.

Bianca Ingrossos rädsla för att bli mamma

Det är inte det som oroar Bianca Ingrosso. Däremot känner hon rädsla för att inte kunna få biologiska barn – något hon kallar en ”extremt stor dröm”. En annan rädsla hon känner är att hon kanske inte kommer bli den mamman hon vill bli.

– Jag har en rädsla att jag inte ska bli den mamman jag vill bli. Att min frustration och min irritation kommer ta över. Att jag inte kan behärska mitt eget beteende framför mina egna barn, säger hon i ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B”.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.

Relaterade ämnen
Hannes Lundberg Andersson
Hannes Lundberg Andersson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag