Bianca Ingrosso bekräftar uppbrottet efter ryktena

Foto: Instagram / Instagram
Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN / KARIN TÖRNBLOM

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut.

Det bekräftar entreprenören och influencern på Instagram.

Bianca Ingrosso, 27, är singel.

På Instagram bekräftar entreprenören och influencern att förhållande med Philippe Cohen, 28, tagit slut.

Vid en frågestund på sin Instgram får hon frågar: 

”Är du singel?”

Varpå hon svarar:

”Ja”, i versaler följt av ett rött hjärta. 

En annan fråga Ingrosso får är hur hon mår.

Hon svarar då:

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte varit så här lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv.”

Gjort slut flera gånger

Bianca Ingrossos relation med Philippe Cohen har omskrivits som stormig efter flera smärtsamma uppbrott och återföreningar.

Ingrosso har tidigare berättat i ”Wahlgrens värld” att de gjort slut ungefär en gång per år sedan de blev ett par för åtta år sedan.

I en Youtube-video tidigare i somras svarade Bianca Ingrosso på följarnas frågor. Hon berättade då bland annat om att hon förlorade oskulden som 15-åring, och önskar att hon hade väntat längre.

– Nu på senare år, när jag är singel, så har jag inte sex med vem som helst. Jag är inte bekväm med att ta hem eller gå hem till vem som helst och göka, sa Bianca i vloggen.

– Idag i vuxen ålder när jag är singel, så är det inte många personer som får nöjet att vara med mig. Jag måste verkligen ha känslor för någon för att kunna ha samlag med dem.

Svaren på frågorna fick följarna att undra om influencerprofilen och kärleken gått skilda vägar. Men för tidningen Hänt berättar hon nu om sin relationsstatus.

I ett meddelande konstaterade hon då att hon inte var singel.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.