Bianca Ingrosso påstår att "alla låg med alla" under "Let's dance". Foto: OLLE SPORRONGBianca Ingrosso påstår att "alla låg med alla" under "Let's dance". Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso påstår att "alla låg med alla" under "Let's dance".  Foto: OLLE SPORRONG
Pernilla Wahlgren under "Let's dance". Foto: OLLE SPORRONGPernilla Wahlgren under "Let's dance". Foto: OLLE SPORRONG
Pernilla Wahlgren under "Let's dance". Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren under "Let's dance" 2016. Foto: OLLE SPORRONGBianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren under "Let's dance" 2016. Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren under "Let's dance" 2016. Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso avslöjar sexet i "Let's dance"

Publicerad

Såväl Bianca Ingrosso, 22, som Pernilla Wahlgren, 50, har deltagit i "Let's dance". 

Nu avslöjar dottern vad som egentligen pågick bakom kulisserna på det populära TV4-programmet. 

– Alltså den säsongen som mamma var med i, då låg alla med alla, säger Bianca Ingrosso i Youtubeprogrammet "Över bordet".

2012 var det Pernilla Wahlgrens, 50, att tävla i "Let's dance", men efter fem avsnitt fick hon tacka för sig. 

Fyra år senare tog Bianca Ingrosso, 22, på sig dansskorna och nådde nästan hela vägen fram. Wahlgren-dottern föll i finalen mot Elisa Lindström och började gråta. 

Men det var inte bara dans som pågick under de intensiva "Let's Dance"-veckorna. Åtminstone inte om man frågar Bianca Ingrosso.

 

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens lycka: Fått nycklar till huset i Marbella

Förra året berättade Bianca Ingrosso att hon inte tror att hennes mamma har något aktivt sexliv.Foto: EERO HANNUKAINEN / /IBL

Bianca Ingrosso: Alla låg under "Let's dance"

I Youtubeprogrammet "Över bordet" avslöjar dottern vad som egentligen pågick när kamerorna stängdes av. 

– Alltså den säsongen som mamma var med i, då låg alla med alla! Hon låg med två, säger Bianca och skrattar. 

Efter att programledaren påpekat att uttalandet kanske inte faller i god jord hos mamman svarar dottern skämtsamt: 

– Men hon var en liten "hoe" back in the days. 

 

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens plötsliga livsbeslut

Bianca Ingrossos skämt om mammans sexliv

Mamman och dottern verkar ha en avslappnad inställning till sex och dottern har flera gånger tidigare skämtat om Pernilla Wahlgrens sexliv. 

Förra året berättade Bianca Ingrosso att hon inte tror att hennes mamma har något aktivt sexliv. 

– Jag är trött på frågor om det och jag är definitivt trött på att Bianca bara tjatar om hur länge sedan det var jag hade sex hela tiden. Utan att veta någonting om det, svarade Pernilla Wahlgren då. 

Dessförinnan har hon berättat om mammans engångsligg – som dottern åt frukost med.

– Benjamin och jag hade rummen bredvid varandra, och mamma drog hem ett litet "släp" som vi säger där hemma, sade Bianca då.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag