Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bianca Ingrosso avslöjar sanningen bakom fasaden

Med ”Wahlgrens värld” och ”Talang”, samt gästspel i en rad andra tv-program, är Bianca Ingrosso en av Sveriges mest mediabevakade människor. Foto: TV4..
Men allt är inte som det ser ut i rutan – i onsdagens avsnitt av ”Renées brygga” avslöjar Bianca Ingrosso att hon bara visar den delen som hon tror publiken vill se. Foto: TV2.
Bianca Ingrosso. Foto: TV4.
Bianca Ingrosso. Foto: TV4.

Med ”Wahlgrens värld” och ”Talang”, samt gästspel i en rad andra tv-program, är Bianca Ingrosso en av Sveriges mest mediabevakade människor.

Men allt är inte som det ser ut i rutan – i onsdagens avsnitt av ”Renées brygga” avslöjar Bianca Ingrosso att hon bara visar den delen som hon tror publiken vill se.

– Jag har tänkt på det de senaste månaderna. Att jag vet vem Bianca Ingrosso är, men jag vet inte riktigt vem bara jag är längre, säger Bianca Ingrosso i programmet.

Varje vecka syns hon i sin realityserie ”Wahlgrens värld” i Kanal 5, och som jurymedlem i ”Talang” i TV4 – samtidigt som hon är ständigt närvarande på sina sociala medier.

Bianca Ingrosso, 24, berättar att hon inte väljer att visa alla delar av sig själv offentligt, och föredrar att få folk att skratta.

– Min humor består väldigt mycket av att jag driver med mig själv. Det är så mamma alltid har varit. Det har alltid varit viktigare för mig få folk att skratta än att få folk att typ se hur smart jag är. Det kan liksom jag veta, säger Bianca Ingrosso i ”Renées brygga” och fortsätter:

– Folk får bara se min pajasbild. Folk får inte se alla dagar då jag sitter och grubblar över ”Vem är jag? Hur kan jag bli den bästa jag kan vara?”. Det kanske är det enda jag har för mig själv typ.

 

 

Bianca Ingrosso: ”Vet inte riktigt vem jag är”

Programledaren Renée Nyberg undrar om det är ett medvetet val av Bianca Ingrosso att hålla inne på sitt djupare filosoferande.

– Kanske, för annars känns det som man kommer så himla in på djupet av mig, säger Bianca Ingrosso.

”Wahlgrens värld”-profilen förklarar att hon knappt vet vem hon är bakom tv-fasaden längre, och att hon anpassar sig själv till folks förväntningar av henne.

– Jag har tänkt på det de senaste månaderna. Att jag vet vem Bianca Ingrosso är, men jag vet inte riktigt vem bara jag är längre. Det är så när jag gör mycket tv, det är mycket prestationer av mig som person. Nu går jag in med att ”de vill ha den här delen av mig”, och så är jag bara det. Och så tänker jag att om jag inte är den så tycker folk att jag är tråkig, säger Bianca Ingrosso i ”Renées brygga”, och erkänner att hon känner sig pressad.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.

”Renées brygga” sänds onsdagar 21.00 i TV4.