Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrosso avslöjar – misslyckade ingreppet

Bianca Ingrosso berättar öppet om lugna sommaren
På Youtube visar Bianca Ingrosso hur hennes fillers har hamnat fel.
”Här är de, och det är inte där jag vill ha dem, jag vill ha dem här”, säger hon i videon.
”Nu ser jag pigg och fräsch ut igen, alltså det är det bästa jag har varit med om”, säger hon när det hela har rättat till sig.
Bianca Ingrosso har även tidigare pratat öppet om sina skönhetsingrepp i ansiktet.
Foto: Johan Jeppsson / TT

Bianca Ingrosso har fillers både i läpparna och under sina ögon.

Men i sin senaste Youtube-video avslöjar hon att det blivit fel med hennes ingrepp under ögonen, och att hennes fillers hamnat i kinderna i stället.

– Här är de, och det är inte där jag vill ha dem, jag vill ha dem här, visar Bianca Ingrosso i videon.

Bianca Ingrosso, 24, är öppen med att hon gör ingrepp i ansiktet för att se så bra ut som möjligt. Förutom att hon tar fillers i sina läppar för att göra dem större, tar hon det också under ögonen, för att se piggare ut.

Men i bland går det fel med de kosmetiska ingreppen – något Ingrosso delar med sig av i sin senaste vlogg.

I videon förklarar influencern och ”Wahlgrens värld”-profilen att hennes fillers under ögonen har halkat ner i hennes kinder i stället.

– Jag ska gå och fixa mina fillers under ögonen. Fillers kan vandra, som de säger, alltså de kan åka ner, och jag tycker att mina har åkte ner hit, säger Bianca Ingrosso och känner sig i ansiktet.

Hon nyper tag i sin kind för att visa vart hennes fillers har hamnat, flera centimeter under ögonen.

– Här, jag känner det. Här är de, och det är inte där jag vill ha dem, jag vill ha dem här, säger hon, och pekar under ögonen.

https://www.youtube.com/watch?v=-j2NRPGDnqQ

”Är det bästa jag varit med om”

Senare i vloggen visar Bianca Ingrosso upp resultatet av det nygjorda ingreppet, och förklarar varför hon väljer att ändra sitt utseende.

– Jag fyllde i lite under ögonen, jag har jätteblå pigment här, som kom fram. Men nu ser jag pigg och fräsch ut igen, alltså det är det bästa jag har varit med om, att göra filler här, säger Bianca Ingrosso och klappar under ögonen.

Men det är viktigt att gå till folk som vet vad de håller på med, menar ”Talang”-jurymedlemmen, och tipsar sina följare om hur man gör ingrepp så säkert som möjligt.

– Om ni ska göra någonting – vilket jag inte är emot, alla gör vad de vill – så ska man gå till legitimerade läkare och en bra klinik.

Bianca Ingrosso om hatet på sociala medier

Bianca Ingrosso om hatet på sociala medier

Expressen söker Bianca Ingrosso för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.